SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması!

Galatasaray'ın genç golcüsü Kerem Aktürkoğlu, geçen sezon göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Transfer döneminde birçok Avrupa kulüpleri Kerem Aktürkoğlu için sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalmıştı. Gelen teklifleri değerlendiren kurmaylar, genç oyuncunun takımda kalmasını ön gördü. Golcü futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınına Kerem için yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2022 21:53
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2022 21:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nun menajerinden transfer açıklaması!

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray bu sezon ligde şampiyonluk hedefliyor. Sarı-kırmızılı ekip, transfer döneminde birçok yıldız ismi kadrosuna kattı. Kurmaylar sezon başı Kerem Aktürkoğlu'na gelen teklifleri değerlendirdi ve gelen tekliflere sıcak bakmadı. Bunun sonucunda Kerem Aktürkoğlu sarı-kırmızlı takımda kaldı. Genç futbolcunun menajeri Erkut Söğüt, İngiliz basınına Kerem için yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Genç futbolcu, kadroda yıldız isimler olmasına rağmen forma şansını aldı. Bu sezon toplam 12 maça çıkan Aktürkoğlu, söz konusu maçlarda 3 kez rakip kaleyi sarsmayı başardı. Bunun yanında 1 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. 24 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Galatasaray forması giyen Kerem Aktürkoğlu için menajeri Erkut Söğüt açıklamalarda bulundu. İşte Erkut Söğüt'ün İngiliz basınına Kerem için yaptığı açıklamalar...

Kerem Aktürkoğlu'nun transfer zamanlaması için konuşan Erkut Söğüt, "Dürüst olmak gerekirse transfer için doğru zamanın veya doğru yerin ne zaman olduğunu asla bilemezsiniz. Bu iş pek çok faktöre bağlıdır. Oyuncuyu seven ve oyuncuyu geliştirebilecek bir teknik direktör olmalı. Kerem'in hala genç bir oyuncu olduğunu biliyorsunuz. Genç oyuncuların transferinde zamanlama çok önemli" dedi.

Genç futbolcunun Premier Lig'de oynayacağını düşünen menajer Söğüt, "Kerem'in doğru zaman geldiğinde Premier Lig'de oynayacağını düşünüyorum. Şu anda milli takımın da 11 oyuncularından oldu. Adım adım gelişiyor ve bu olgunlaşması için çok önemli. Genç bir oyuncunun kendisini isteyen teknik direktörün olduğu kulübe gitmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Golcü futbolcunun Arsenal'da oynamasını isteyen tecrübeli menajer, "Bir menajer olarak genç oyuncularınızı her zaman Arteta'ya göndermek istersiniz çünkü Arteta her zaman genç futbolcularla oynuyor. Arsenal, oyuncuları genç yaşta transfer etme ve onları yetiştirme kültürüne sahip bir kulüp. Bu bence benzersiz bir durum. Pek çok takım bunu yapmıyor. Bir menajer olarak genç bir oyuncumun, Arsenal'e gitmesini ve oynamasını ve gelişmesini isterim" açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.