SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi!

Spor Toto Süper Lig'de son 8 maçını kazanarak zirvede yerini sağlamlaştıran Galatasaray, transferde de sürpriz bir ismi gündemine aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 20:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi!

Süper Lig'in ilk yarısını en yakın rakibine 4 puan fark atarak kapatan Sarı-Kırmızılılar transferde gaza bastı. İç transferde hareketli saatler yaşayan Galatasaray dış transferde de sürpriz bir ismi gündemine aldı.

TRANSFER YASAĞI KALDIRILDI

Spor Toto Süper Lig'de son 8 maçını kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştıran Galatasaray'a FIFA'dan transfer yasağı geldiğine dair haberler büyük şok etkisi yaratmıştı. İddialara göre FIFA, Galatasaray'ın transfer tahtasını eski teknik direktör ve futbolculara hakedişlerini ödemediği gerekçesiyle kapattı.

İddialara göre Galatasaray'da Domenec Torrent, futbolcular Ryan Babel, Sofien Feghouli, Omar Elabdellaoui alacaklarını alamadı.

Konuya ilişkin iddiaların aksine Galatasaray'ın FIFA’nın getirdiği geçici yasak Domenec Torrent, Omar Elabdellaoui, Feghouli ve Ryan Babel ile ilgili değil. Skorer'in edindiği bilgiye göre Torreira'nın kişisel hakları ile ilgili bir durum söz konusu. Uruguaylı futbolcunun FIFA'ya 18 bin 500 dolarlık alacağı için başvurduğu öğrenildi.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi Yeni stoper Süper Ligden

ÖDEME HEMEN YAPILDI

Galatasaray, 18 bin 500 dolarlık ödemeyi dün itibariyle Torreira'nın menajerine ödedi. FIFA'nın Galatasaray'a verdiği geçici transfer yasağı bugün itibariyle kalktı.

TRANSFERDE HEDEF NOKTA ATIŞI

Galatasaray’ın transfer planı belli oldu. Aslan yaz dönemindeki gibi bir politika içinde olmayacak. Cim-Bom taraftarı heyecanlandıracak ve büyük ses getirecek isimler yerine, ihtiyaçlara yönelecek. Bu dönemki transfer sloganı da “nokta atışı” olarak tanımlandı.

Bu çerçevede takımın oturmaya başladığı sadece aksayan bazı bölgelere takviye yapılması gerektiği fikri ön plana çıktı. Bunun için de 3 pozisyon için transfer yapılması planlandı.

Sol bek mevkisinin tamamen yerliye dönüştürülmesi kararı alındı. Aanholt’u gözden çıkaran ve Uğur Çiftçi ile anlaşmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, stoper için ise çalışmalarını sürdürüyor.

YENİ HEDEF SÜPER LİG'DEN

Cim Bom'da transfer hareketliliği tüm hızıyla devam ederken Aslan stoper takviyesi için sürpriz bir ismi gündemine aldı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray, İstanbulspor'un 24 yaşındaki oyuncusu Mehmet Yeşil'in durumunu yakından takip ediyor. Öte yandan Mehmet'in, Sarı-Kırmızılılar dışında Süper Lig'den bir talibinin daha olduğu belirtildi. 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan başarılı stoper bu sezon 20 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti.

Galatasaraydan sürpriz transfer hamlesi Yeni stoper Süper Ligden

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.