SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray, Lucas Torreira ile anlaştı

Galatasaray, Arsenal'in ardından dün gece menajeriyle Milano'da gerçekleştirilen transfer zirvesinde Lucas Torreira'yı da ikna etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Galatasaray, Lucas Torreira ile anlaştı

Orta sahaya takviyeye devam eden Galatasaray, Sergio Oliveira ve Fredrik Midtsjö'nün ardından Lucas Torreira için geri sayıma geçti.

Uruguaylı ön libero Lucas Torreira'nın kulübü Arsenal ile 5 milyon euro artı bonuslar karşılığı el sıkışan yönetim, 26 yaşındaki oyuncuyu ikna etmek için uzun zamandır çaba sarf ediyordu.

Görüşmeler zora girmişti

İngiltere'de 3.5 milyon euronun üzerinde kazanan Torreira'ya 2.5 milyon artı bonus önerip beklemeye geçen Galatasaray, Muslera'yı da devreye sokmuştu.

Geçtiğimiz gün iki kulübün de anlaşmaya varması üzerine uçak bileti alan ve İstanbul’a gelerek 3 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen yıldız futbolcunun, uçağa binmekten son anda vazgeçtiği iddia edilmişti.

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Arsenal'e 5.5 milyon euro bonservis ödeyecek olan sarı-kırmızılılar,  yeni anlaşmaya göre Torreira'ya ise yıllık 3.5 milyon euro verecek.

Arsenal 28 milyon euroya almıştı

Muslera'nın ikna turlarında büyük rol oynadığı Uruguaylı futbolcu, kısa sürede İstanbul'a gelip 3 senelik sözleşmeye imza atacak.

Arsenal, 26 yaşındaki futbolcuyu 2018 yazında Sampdoria'dan 28 milyon euro ödeyip kadrosuna katmıştı.

Torreira, geçen sezonu Serie A ekiplerinden Fiorentina'da kiralık olarak geçirdi. İtalyan ekibinde 35 maçta sahaya çıkarken, takımına 5 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.