SON DAKİKA
Hava Durumu

Juan Mata: Şampiyonluklar kazanmak istiyorum

Galatasaray formasıyla ilk maçına çıkan Juan Mata basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2022 22:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2022 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Juan Mata: Şampiyonluklar kazanmak istiyorum

Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray, İstanbulspor'u konuk etti. Sarı-kırmızılıların yeni transferi Juan Mata ilk maçına çıktı. Juan Mata müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray formasıyla şampiyonluklar kazanmak istediğini belirten Juan Mata, "Kariyerimin bu döneminde en üst seviyede mücadele edebileceğim bu tarz bir yere ihtiyacım vardı. Burada şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Lig maçında atmosferin inanılmaz olduğunu görmüştüm. Bugün de binlerce kişi bizi karşıladı. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum" dedi.

Kondisyon antrenörleri eşliğinde çalıştığını açıklayan Juan Mata, "Çok önemli takımlardan çok önemli oyuncular geldi. Hocamızın kadrodan memnun olduğunu düşünüyorum. Oynamak, mücadele etmek ve kazanmak istiyoruz. Takımın bunu her sezon yapması gerekiyor. Kondisyon hocalarımızla çalışma fırsatı yakaladım. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Sezon maçlarında kendimi olabildiğince göstereceğim" ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılılara transfer sürecini anlatan Juan Mata, "Transfer çok kısa süre içinde gerçekleşti. Türkiye’de bu kadar büyük bir takımdan teklif geldiğini öğrendikten kısa bir süre sonra görüşmeleri tamamladık. Erden Bey ile görüştük. Onun gelmiş olması bu süreci hızlandırdı. Ben de uçağa atlayıp buraya geldim" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.