SON DAKİKA
Hava Durumu

Maxi Gomez'den Fenerbahçe yanıtı...!

Trabzonspor'un yeni transferi Maxi Gomez basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Forvet oyuncusu Gomez; "İsmim bir çok takımla anıldı ancak Trabzonspor'u tercih ettim." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2022 18:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2022 18:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Maxi Gomez'den Fenerbahçe yanıtı...!

Trabzonspor'un yeni transferi Uruguaylı Maxi Gomez, basın mensuplarına konuştu.

"Transfer sürecim çok hızlı gelişti"

Transfer döneminde adının Fenerbahçe dahil birçok takımla anılmasını değerlendiren Gomez, "İsmim birçok takımla anıldı. Ancak işin sonunda Trabzonspor'dayım. Transfer sürecim çok hızlı gelişti. Birkaç gün içerisinde hemen başladı ve bitti. Çok fazla soru sorma ya da görüş alma şansım olmadı. İkna süresi çok çabuk oldu. Trabzonspor'un bana verdiği bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirip bu sevginin karşılığını ödemek istiyorum" diye konuştu."Beklentilerin farkındayım"

"Ben de gelir gelmez oynamaya başladım. Benim için de çok hızlı geçmeye başladı. Daha nereye geldiğimi çözemeden, bütün arkadaşlarımız gibi birçok maç oynadım. Ama hangi takıma geldiğini, büyük bir takıma geldiğimi biliyordum." ifadelerini kullanan Uruguaylı golcü, "Bu ligin gerçekten yarışmacı bir lig olduğunu biliyorum. Kolay olmayacak başarılı olmak ama son şampiyona geldim. Beklentilerin farkındayım. Kendi adıma da beklentilerim, hedeflerim var bu hedeflerden en büyüğü Dünya Kupası'nda yer almak ve başarı kazanmak. Sezon başında 4-5 maç kaçırdım Valencia'da. Adım adım gitmeye çalışıyorum. Ama bireysel hedeflerim arasında en büyüğü Dünya Kupası'na gidebilmek." dedi.

"Nasıl bir sistemle oynayacağımızın kararı hocamızın"

"İspanya'nın ne kadar önemli bir lig olduğunu biliyorsunuz. Böyle bir ligden geldikten sonra insanların beklentileri değişebiliyor. Ama buraya gelince çok yüksek kalitede oyuncular gördüm. Bu oyuncular arasında yer almak sizi çok yarışmacı kılıyor." diyen 26 yaşındaki futbolcu, çift santrfor mu, tek santrfor mu oynamak istediği yönünde gelen soruya, "Umut gerçekten harika bir oyuncu. Takım için genç olsa da çok şey vermeye çalışan, harika bir geleceği olan bir oyuncu. Daha önce çift santrafor oynadım. Dünyadaki tüm santrforlara sorarsanız, herkes çift santrforun daha rahat olduğunu söyler. Ama benim işim sahada sadece en iyi şekilde yapabilmek. Nasıl bir sistemle oynayacağımızın kararı hocamızın." cevabını verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.