SON DAKİKA
Hava Durumu

Patrick van Aanholt, Galatasaray'dan ayrılma nedenini açıkladı

Galatasaray'ın devre arasında PSV Eindhoven'a kiraladığı Patrick van Aanholt, Hollanda basınına konuştu. Patrick van Aanholt, Galatasaray formasıyla toplam 62 maça çıkmış ve 3 gol, 5 asistlik performans ortaya koymuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Patrick van Aanholt, Galatasaray'dan ayrılma nedenini açıkladı

Tecrübeli futbolcu, "Kötü bir dönemde geldim. Bu sezonun ilk yarısnıda neredeyse hiç şans bulamadım Türkiye'de... PSV'de kendime geldim.

Galatasaray'da 3 yerli kuralı yüzünden bir oynadım, bir oynamadım. Coşkumu kaybettim. Antrenör her defasında bunun Türkiye'de geçerli bir kural olduğunu söyledi.

Bu yüzden hep bir Türk sol bek seçti. İyi ve sıkı çalışıyordum ama bunun karşılığında oynayamadığınızda canınız sıkılıyor. Galatasaray'la sözleşmemin geri kalanını PSV ile imzaladım. Artık sadece PSV oyuncusuyum" dedi.

PSV Teknik Direktörü Ruud van Nistelrooy da, oyuncusundan övgüyle bahsetti ve "O harika. Herkes onun ne kadar iyi olduğunu biliyor" ifadelerini kullandı.

AanholtGalatasaray'a 2021 yazında Crystal Palace'tan gelmişti. Hollandalı oyuncu, sarı-kırmızılı takımda toplam 62 maça çıkmış ve 3 gol, 5 asistlik performans ortaya koymuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.