SON DAKİKA
Hava Durumu

PFDK'dan tarihi ceza!

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Serhat Ardahan Spor ile Kars 36 Spor arasındaki maçta Erhan Çınar, kırmızı kart sonrası yerde yatan rakip futbolcunun kafasına tekme attı daha sonrasında bir başka Kars 36 Sporlu futbolcuya ise yumruk attı. PFDK'ya sevk edilen Çınar'ın cezası belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 21:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 21:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
PFDK'dan tarihi ceza!

RAKİP KAPTANA YUMRUK ATTI
Yerde yatan takım arkadaşına tekme atan Erhan'a tepki gösterenler arasında Kars 36 Spor 'un kaptanı da vardı. İkili arasındaki tartışma alevlendi ve Serhat Ardahan Spor'un futbolcusu bu sefer rakip futbolcuya yumruk attı. Yumruk sonrası kaptan yere yığıldı. Sağlık görevlileri acilen saha girerek yerde yatan futbolcuya tedavide bulundu.

GÜVENLİK GÜÇLERİ SAHAYA GİRDİ
Olayların yatışmaması üzerine sahaya güvenlik güçleri girdi. Sonrasında maçın hakemleri güvenlikleri kenara gönderdi. Tansiyonun düşmesinin ardından mücadele kaldığı yerden devam etti.

PDFK'DAN 11 MAÇ CEZA
Olay sonrası PFDK'dan ceza yağdı. Erhan Çınar için çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 10 maç men cezası aldı. Ayrıca Serhat Ardahan Spor'da antrenör Bayram Yıldız, müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle 3 maç men cezası aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.