SON DAKİKA
Hava Durumu

Tahsin Tam'dan olaylı maç hakkında açıklamalar

Bursaspor Teknik Direktörü Tahsin Tam TFF 2. Lig’in 6’ncı haftasında oynanan Bursaspor-Amedspor maçında gelişen olaylar hakkında bir takım açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2022 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Tahsin Tam'dan olaylı maç hakkında açıklamalar

Tahsin Tam'ın açıklamarı şu şekilde:

'HAKEM TRİOSU MAÇIN STRESİNİ KALDIRAMADI'

Mücadele gerçekten ilginç şeyler yaşandı. Hakem triosu maçın stresini kaldıramadı. 2 kırmızı kart 1 penaltı es geçildi. Oradan puanlar alsaydık neler yaşardık tahmin edemiyoruz. Herkes zan altında bırakamayız. Oteldeki arkadaşlar da Diyabakırlıydı. Kötü bir geceydi ama aynı zamanda çok iyi bir tecrübeye sahip olduk. Pazar akşamı hepsi adam oldular. Çok güzel durdular. Bundan sonraki deplasman baskıları çok daha yönetilebilir hale geldi. Gerçekten Bursaspor için çok güzel mücadele koydular. Biz yenilmedik. Yenilenler sessiz kalanlar ve halem triosu ve bizi yalnız bırakanlar da yenildi. Bursaspor bu şehrin en büyük markası. Çok iyi bir performanstı şehrin en büyük markası. Herkesin Bursaspor’a yüzünü dönmesi gerekiyor.

'VAHŞİCE BİR HAREKET'

Kasti bir hareket var kırmızı kart penaltı. Dalağına böbreklerine. Vahşice bir hareket yapıldı. Nasıl psikolojiye getirdiler anlamakta zorlanıyoruz. Görüntü kaydına girmeyen anlar var. Maalesef maçı izleyemediniz, kimse izleyemedi. Çocuklar çok sağlam durdu.

'DİK DURUN DİYE SÖYLEDİK'

Biz o gücü kendi markamızdan alıyoruz tabiki o güce sahibiz. Olduğumuz kişi olmamız o gün oyuncularımız adam oldu. Dik durun diye söyledik. Ailelerini arkadaşlarını gururlandıracak mücadele edin dedik.

'DEVRE ARASINDA GEREKLİ HAMLELERİNDE ORTAYA ÇIKACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Aslında tahmin ettiğim rakam bunu 1-2 puan üzerindeydi. Çok genç olduğumuz için bazı deplasmanlarda sıkıntı yaşadığımız anlar oldu. Bizim Sivas Belediyespor maçında aldığımız galibiyetten sonra futbol dışı bir maça denk gelmemiz şanssızlık oldu. Daha farklı bir maça gelseydik. Daha iyi olurdu.  Oyuncularımın artan performansı beni ümitlendiriyor ve onlara inanıyorum. Devre arasında tahminim 24-27 aralığında puanda kapatırız. Devre arasında gerekli hamlelerinde ortaya çıkacağını düşünüyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.