SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah'ta TFF 2. Ligi en iyi onlar biliyor

Bursaspor’un geçen sezon TFF 2. Lig ekiplerine kiralık gönderdiği oyuncuları bu sezon aynı ligde bu kez Yeşil Beyazlı formayla ter dökecek. Çağatay Yılmaz, Ozan İsmail Koç, Berat Altındiş ve Ertuğrul Kurtuluş ligi tanıyan isimler olarak dikkat çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Timsah'ta TFF 2. Ligi en iyi onlar biliyor

TFF 2. Lig’e düşen Bursaspor tarihinde ilk kez bu kategoride maçlar oynayacak.

ÇAĞATAY 3 GOL ATTI

Camia büyük bir üzüntü yaşasa da önümüzdeki yıl yeni bir serüvene başlayacak Bursaspor’da dört oyuncu ön plana çıkıyor. Bunlar TFF 2. Lig’de kiralık oynayan Çağatay YılmazOzan İsmail KoçBerat Altındiş ve Ertuğrul Kurtuluş. Yönetim kararıyla TFF 2. Lig ekiplerinden AMED’e gönderilen Çağatay Yılmaz sezonu Niğde Anadolu FK’da tamamladı. Çağatay sezon boyunca 23 maçta 3 gollük performans sergiledi. 

EN İSTİKRARLI ERTUĞRUL

Ozan İsmail Koç Çağatay Yılmaz gibi iki takım değiştirdi. Ozan Turgutluspor ve Isparta 32 formalarını giydi. Genç krampon 27 maçta 1 gol atma başarısını gösterdi. Isparta 32 forması giyen ve sezonu tek takımda tamamlayan stoper Ertuğrul Kurtuluş istikrarlı bir grafik çizdi. Ertuğrul 33 maçta 2 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Ligin ikinci yarısında Bursaspor’a çeri dönen ve sadece 12 dakika süre alan Berat Altındiş ligin ilk yarısında Turgutluspor’da 18 maçta 5 kez ağları havalandırmayı başardı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.