SON DAKİKA
Hava Durumu

Toparlan artık Timsah!

Bursaspor Isparta 32’ye yenildi, camiada yine karamsar bir hava meydana geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Toparlan artık Timsah!

Düşme potasına gerileyen Yeşil Beyazlılar’ın daha çetin geçecek ligin ikinci yarısı öncesi toparlanması şart. İlk yarının bitimine kadar oynanılacak her maç final niteliğine bürürdü.

Alınacak her puan altın değerinde. Camiada takımdaki kötü gidiş devam ederse bu girdaptan çıkılamayacak endişesi hakim.

TECRÜBELİLER SINIFTA KALDI

Isparta 32 yenilgisiyle düşme hattına gerileyen Bursaspor’da takımın tecrübeli isimlerinin inişli çıkışlı form grafiği camiayı düşündürüyor. Kaptan Enver Cenk Şahin her ne kadar şu ana kadar 7 gol atsa da özellikle son maçlarda tutuk bir oyun sergileyerek beklentileri karşılayamadı. Buna ek olarak Kubilay Sönmez de bir türlü performans çıtasını üst noktalara taşıyamadı. Hasan Ayaroğlu’nun sürekli sakatlıkla boğuşması Yeşil Beyazlılar’da takımın tecrübelileriyle ilgili akıllarda soru işareti bıraktı.

Bu üç futbolcunun vasat performansları kadrodaki gençleri de olumsuz yönde etkiledi.

GENÇLERİ DE ETKİLİYORLAR

Gelişim beklenen gençlerin geriye gidişi takımın yeniden küme düşme potasında yer almasına sebebiyet verdi. Bursaspor’un sezon sonunda korku tünelinin içinde yer almaması için başta üç tecrübeli oyuncu olmak üzere kadrodaki tüm isimlere büyük görev düşüyor. Teknik direktör İsmail Ertekin idaresindeki Yeşil Beyazlılar açısından ilk yarının bitimine kadar oynanılacak dört maç final havasında geçecek. Camiada son iki haftada oluşan ve Isparta yenilgisiyle dağılan pozitif havanın yeniden yakalanması için Yeşil Beyazlılar’ın daha fazla efor sarf etmesi tek şart olarak kabul ediliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.