SON DAKİKA
Hava Durumu

Vincent Aboubakar'dan çarpıcı hamle

Kartal'ın yıldız santrforu Aboubakar, Fenerbahçe karşısındada şovuna devam etmek için harekete geçti.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2023 10:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Vincent Aboubakar'dan çarpıcı hamle

Süper Lig'de üst üste 3 maçını kazanarak şampiyonluk yarışına dahil olan Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar performansıyla göz kamaştırıyor. Kamerunlu yıldız Fenerbahçe karşısındada şovuna devam etmek için harekete geçti. İşte detaylar...

Siyah-Beyazlı formayla üçüncü dönemine sessiz bir giriş yapan Vincent Aboubakar, ilk 4 karşılaşmada skor üretememişti. Bu gelişmenin ardından formunu üst seviyeye çıkarabilmek için 4 yıldır beraber çalıştığı Türk asıllı Belçikalı özel antrenörü Selim Demirci'yi İstanbul'a davet eden Kamerunlu, yaptığı özel idmanlar sonrası uçuşa geçti. Demirci'yle yaptığı antrenmanların ardından 3 maçta 3 gol atan Abou, takımına 3 karşılaşmalık galibiyet serisini getiren isim oldu. Abou, Milli ara sonrasında oynayacakları Fenerbahçe karşılaşmasında da şovuna devam etmek için şimdiden harekete geçti.

'MÜKEMMELİYETÇİ BİR FUTBOLCU'

Kamerun'un kampına katılmak için ülkesine giden Aboubakar, dönüşte takım idmanlarına ek olarak yine özel antrenörüyle İstanbul'da çalışacak. Özellikle bitirici vuruş konusunda yükselişe geçen yıldız isim, derbi öncesinde bu yönünü daha da geliştirmek istiyor. Aboubakar'ın yükselişiyle ilgili olarak Fanatik'e geçen hafta açıklamalarda bulunan özel antrenörü Selim Demirci, "Onunla haftada 3 kez 45'er dakikalık özel antrenmanlar yapıyoruz ve sadece ihtiyacı olan şeylere odaklanıyoruz. Zayıf yönleri yok ancak mükemmeliyetçi biri olmasından dolayı tüm özelliklerini geliştiriyoruz. Şut, top sürme, güç, pas ve oyun görüşü alanında güçlendi" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.