SON DAKİKA
Hava Durumu

Internet Explorer kapatılıyor!

ABD merkezli teknoloji şirketi Microsoft, yaptığı açıklama ile birlikte 1995 yılından beri kullanımda olan Internet Explorer'ın yavaş olması sebebiyle 15 Haziran'dan itibaren kapatılacağını açıkladı. Kapatılan uygulamanın yerini ise Microsoft Edge dolduracak.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2022 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2022 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Internet Explorer kapatılıyor!

Yaklaşık 27 yıldır kullanılan ve kullanıcılar tarafından yavaş olduğu gerekçesi ile eleştirilen web tarayıcısı Internet Explorer'ın fişi çekiliyor.

15 HAZİRAN 2022'DE KAPATILACAK

Microsoft, Internet Explorer 11 iptal edildiğinde şirket çalışanlarının sorun yaşamamasını sağlamak için kuruluşları e-posta ile son kez uyarmaya başladı. Microsoft, Internet Explorer'ın 15 Haziran 2022'de kapatılacağın hatırlatarak, şirketlerden daha erken bir tarihte bırakmalarını istiyor.

YERİNİ MİCROSOFT EDGE'YE BIRAKACAK

ShiftDelete'de yer alan habere göre; Microsoft'un açıklamasına göre Internet Explorer 11, kullanımdan kaldırıldığı tarihten sonra açılamayacak ve yerini otomatik olarak Microsoft Edge'e bırakacak. "Sitenin Internet Explorer'da yeniden yüklenmesine izin ver" komutu aracılığıyla Microsoft Edge üzerinden erişilebilir olacak.

İnternet Explorer'in kapatılma gerekçesi olarak "yavaşlığı" gösterildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.