SON DAKİKA
Hava Durumu

Netflix reklamlı abonelik başlıyor ama Türkiye yok

Basic with Ads adıyla başlayan yeni Netflix reklamlı abonelik seçeneği gelecek ay 12 ülkede birden kullanıma sunulacak. Şimdilik Türkiye için reklamlı seçenek mevcut değil.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2022 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2022 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Netflix reklamlı abonelik başlıyor ama Türkiye yok

Netflix’in düşen abone sayılarına bir çözüm bulmak için geliştirdiği reklamlı abonelik seçeneği resmen faaliyete geçiyor. Basic with Ads adını alan abonelik seçeneğinde ne yazık ki Türkiye yer almıyor.

NETFLİX REKLAMLI SEÇENEK KAÇ PARA?

3 Kasım itibariyle ABD’de başlayacak olan Basic with Ads seçeneği, Temel aboneliğin sahip olduğu tüm haklara sahip olacak. Sadece saat başı 4-5 dakikalık reklam gösterimi farkı olacak. Reklamlar içeriklerin başında veya ortasında 15-30 saniye arasında gösterilecek. Bu arada Basic yani Temel aboneliğin 720p/HD kaliteye çıkarıldığı da not düşülmüş.

Netflix

Reklamlar çocuk içeriklerine yer almazken reklam verenler de içerik seçebilecekler. ABD haricinde Avusturalya, Brezilya, Kanada, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya, GÜney Kore, meksika, İspanya, İngiltere olmak üzere 12 ülkede kullanıma sunulacak. Başka ülkeler de eklenecek mi şimdilik bilinmiyor. Basic with Ads aboneliği 6.99$ olarak ücretlendiriliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.