SON DAKİKA
Hava Durumu

Twitter 'düzenle' tuşunu test etmeye başladı

Geçtiğimiz yıl Elon Musk'ın 1 Nisan 2022'de attığı bir tweet gerçek olmak üzere... Twitter'dan yapılan açıklamada atılan tweetin yeniden düzenlenmesi özelliğinin test edildiği duyuruldu

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2022 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2022 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Twitter 'düzenle' tuşunu test etmeye başladı

Geçtiğimiz yıl Elon Musk'ın 1 Nisan 2022'de attığı bir tweet gerçek olmak üzere... Twitter'dan yapılan açıklamada atılan tweetin yeniden düzenlenmesi özelliğinin test edildiği duyuruldu.

Twitter'ın resmi hesabından atılan tweette "Eğer editlenmiş bir tweet görüyorsanız bu 'edit' özelliğini test etmemizdendir..." denildi. 

Elon Musk, Twitter'a 44 milyar dolarlık satın alma teklifini iletmeden önce 1 Nisan 2022'de attığı tweet ile bir anket gerçekleştirmişti. 

Elon Musk, takipçilerine "Edit butonu ister misiniz?" şeklinde bir soru sormuştu. Ankete katılan takipçilerin yüzde 73,6'sı evet yanıtını vermişti. 

SATIN ALMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Elon Musk, Twitter'a ilettiği 44 milyar dolarlık satın alma teklifinden geçtiğimiz ay vazgeçtiğini duyurmuştu. Musk, vazgeçme nedenini ise Twitter'ın gerçek sahte hesap rakamlarını kendisine iletmemesi olarak açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.