SON DAKİKA
Hava Durumu

30 Nisan 2022 Güneş Tutulması

30 Nisan 2022 günü saat 23:28’de 10° boğa burcunda parçalı güneş tutulması gerçekleşiyor, Güneş ve ay tutulmaları dünya, güneş, ve ay, ayın düğümü ekseninde, genellikle yılda dört kez meydana gelir, tutulmalar yeni ay ve dolunay dönemlerinde gerçekleşir. Kadersel dönemler, evrensel yolumuzu belirler, tutulmalar kaderde bir kırılma noktası oluşturabilirler, boğa burcunda meydana gelen bu tutulma, güvenlik duygumuzu güçlendirmekle ilgilidir. Zodyak da ikinci evin sahibi boğa burcu, para, mal mülk, eşya madde ile olan ilişkimizi yeniden değerlendirmenin ve bizi gerçekten mutlu ve tatmin eden şeyin ne olduğunu keşfetmenin güzelliğini ve zamanını belirler. Kazanma gücümüz gelirimiz ek işlerimiz, bunlar için yeni yollar düşünmek zamanıdır. Yeni güç ve enerji bizimle olacaktır. Kendi Özdeğer duygularımızı artırmak için neler yapabileceğimize odaklanmalıyız, yaşantımızda gerçekten değer verdiğimiz ve istediğimiz olanaklarla temasa geçmemiz ve değerlilik duygularımızla artık bize katkıda bulunmayan, yaşantımıza zenginlik katmayan durum, olay ve kişilerden ayrılmamız isteniyor. Bir de yanlış güvenlik duygusu veren olayları bırakmalıyız, tutulmalar bir katalizör görevi görür, kaderin çeşitli olasılıklar sunarak, bize olan çağrısını arzulamamıza neden olur, geçmişteki kabahat kusurlar ve yanılgıların, yeni enerji kaynaklarına dönüşmesini sağlamamız için bizi bir nevi zorlar,

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2022 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2022 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
30 Nisan 2022 Güneş Tutulması

Bu tutulma engellenmiş enerjilerimizi geride bırakmamız için ihtiyacımız olan iradeye hizmet ediyor. Işık bize aydınlatıyor, derin farkındalığımızı ortaya çıkarıyor, şifalanmamızı öngörüyor. 

Kısmi güneş tutulması boğa burcunda, yeni ayda gerçekleşecek ve tutulmanın Güney Amerika, Pasifik, atlantik ve Antarktika okyanuslarından görülebilecek olması olası. 

Boğa burcundaki bu tutulma bizi biraz yavaşlatacak, altı ay inatçı, aşk dolu, şehvetli zamanlar, kökler, para, dünyevi kaynaklar, bahçe toprak, bitkilerle uğraşmamızı ve konularımızın bunlar olacağını gösteriyor, para piyasaları, bankalar dış yatırımcılar, telekomünikasyon sektörü, inşaat sektörü, borçlar krediler, sanal paralar, döviz, mottolarımız arasında olacak. 

Siyasi arenada değişiklikler olabilir, boğa burcu özellikle askeriye, polis, savaşlar demektir. Boğanın yöneticisi Venüs ise, estetik, güzellik, önüne geçilemeyen arzular, güzel bir koku, lüks yaşantı, demektir. Venüs özellikle para piyasaları üzerinde çok etkilidir. Uranüs le kavuşumda olan bu tutulmaya, eşlik eden açılarda Merkür, dönüşüm gezegeni Plüton, ve karmanın lordu Satürn, yükseleni yay olan bir enerji olduğu için, bütün bunları değerlendirdiğimizde, atılacak adımlar, dar boğazlar, başarı ya da başarısızlıklarımızın sınırını çizmemiz gerektiği, Yurtdışı bağlantılı ilişkilerimizi gözden geçirmemiz ve temkinli olmamız gerektiğini anlatıyor.

Borsa, altın fiyatları, faizler, altın gümüş bahar aylarında yatırımcıları mutlu edebilir, tutulmalar altı aylık enerjilere denk gelir, enflasyonla mücadele için adımlar atılacaktır, Kısaca, bu tutulma bizim kendimizi sağlama almamız gerektiğini anlatıyor.

şimdi gelelim burç burç açıklamaya. Sağlık konusunda yaptığım açıklamalarda illaki bu sağlık Konularında hasta olacaksınız demek istemiyorum, sadece evin konularını açıkladım dikkat etmeniz, kontrol ve ilaçlarınız var ise almanız açısından önemli.

Koç ve yükselen koç burcu, Güneş tutulmasında altı ay ikinci evet etkisi altında olacaksınız parayı nasıl kazanacağımız, sahip olacağımız mal mülk, geçim durum olmaz, maddi kayıplar ekonomik sorunlar, maddi kazançların olduğu evdesiniz. Mal mülk araba satın alabilir yahut satabilirseniz bu dönemde. Estetik güzellik konularınız arasında olacaktır ense, boğaz, ses telleri, tat alma duyusu, boyun ve tiroit bezi bu evin etkisi altındadır.

Boğa Ve yükselen boğa burcu, tutulma birinci evinde oluşuyor, burcunda gerçekleşecek olan güneş tutulması, muhakkak ki hayatında büyük değişiklikler getirecektir, altı aylık süre içinde ağırlıklı olarak dış görünümünüz, başkalarından aldığımız etkiler bizim verdiğimiz tepkiler, uyum sağlama, aktivite, liderlik öncülük senin konuların arasında olacaktır. Kariyerde ve aşkta yükseliş olabilir baş başta bulunan organlar, diş beyin kaslar bu evin etkisi altındadır.

İkizler ve yükselen ikizler burcu, sen tutulmayı 12. evinde geçiriyorsun. Bilinçaltı, hayaller, rüyalar, ruhsal ihtiyaçlar korkular endişeler evidir. Kendine güven, maddi manevi darlık ve kısıtlamalarına düzenleme için altı ayın var gizli kapaklı işler, gizli düşmanlıklar bu evin yönetimi altındadır, aynı zamanda şiir şarkı kitap yazma sanatsal faaliyetlerde de buluna bilirsin, ayaklar sinir sistemi, vücut sıvıları lenf sistemine dikkat, 

Yengeç ve yükselen yengeç burcu, sen de 11. evinde güneş tutulmasını karşılıyorsun, kalabalıklar evidir, dostluklar umutlar ve hayır işlerine yönelebilirsin. Toplumsal değişimler, bunlar için yapılacak olan görevler, dernekler, hayır işleri, insanlara yararlı olma, Partiler, siyaset bu evin etkisi altındadır, vücut kısımlarından kan dolaşımı, kan basıncı, baldırlar, topuklar, lenf sistemi adeleler bu evin etkisindedir.

Aslan ve yükselen aslan burcu, Güneş tutulması astroloji de kariyer eve olan onuncu evinde gerçekleşiyor, meslek ve kişinin toplumdaki yerini gösteren, onuncu ev, sosyal statü toplumdaki rolü, kişisel başarılar kariyer demektir insanlar üzerindeki otorite veya ne kadar tanınacağını belirler, muhtemelen bazı kişilerle arana mesafe koyabilirsin,  vücut kısımlarından iskelet sistemi, deri dizler dişler bu evin etkisindedir

Başak ve yükselen başak burcu, güneş tutulmasını dokuzuncu evde geçiriyorsun astroloji de dokuzuncu ev yabancı ülkeler, uzun yolculuklar seyahatler yüksek öğrenim, soyut fikirler, felsefe, astroloji, yaşamın sırlarına dönük arayışlar demektir,

Yabancı dil öğrenme, yabancı Ülkelerden ithalat ihracat konularını kapsar, vücut kısımlarından, karaciğer, kalçalar, mide, dizden yukarı kısım, kas gücü bu evin etkisi altındadır.

Bir Terazi ve yükselen terazi burcu, güneş tutulmasını sekizinci evde geçiriyorsun, geniş anlamda ölümler yeniden doğuşlar, cinsel tatmin ya da tatminsizlikler, başkalarından gelen toplu paralar sekizinci evdir, ödüller, nafaka, toplu paralar eline geçebilir ya da bir borcunu ödeyip rahatlayabilirsin, eşin parasal durumu da bu evin yönetimi altındadır vücut kısımlarından erkek ve kadın cinsel organlara, üreme organlar, kasıklar mesane rektum bu evin etkisi altındadır.

Akrep ve yükselen akrep burcu, güneş tutulmasını sevgi, evlilik, ortaklık ve denge kurma evi olan, yedinci evde geçiriyorsun, anlaşma ve sözleşmelerine dikkat et, evlilik, evlilik hayatıyla ilgili konular bu evi ilgilendiriyor, uzun ilişkiler, kişilerden olan beklentiler, insanlara bakış açın, onlarla kendini harcamadan anlaşma yapabilmen çok önemli, Pankreas, böbrekler, bel bölgesi adeleler, kemik ve sinir uçları bu evin etkisi altındadır.

Yay ve yükselen yay burcu, Tutulma’yı altıncı evde geçiriyorsun, gündelik hayat, rutin işler ve sağlık evidir, çalışmakta kullandığımız metotlarımız, temizlik hijyen, topluma yararlı hizmetler, kişisel adetler, memurlar işçiler, işçi ortamı, moda, defileler, evcil hayvanlar, askeriye sağlık çalışanları bu evin etkisi altındadır, her türlü angarya, temizlik, tadilat, işlerimizi yapabiliriz, sindirim sistemi karın bölgesi, sinir sistemi, Bağırsakları apandisit bu evin etkisi altındadır.

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, Güneş tutulmasını güneşin evinde geçiriyorsunuz, aşk hayatı, tutkular ve sevgi ihtiyacı olan beşinci evde altı ay kalacaksınız, beşinci evin konuları, flört, borsa gibi riskli işlerdir, kumar piyango, eğlence ve zevkler, macera, aktivite, yaratıcılık, sanat ego ve benlik üzerinde söz sahibidir, Çocuklar, hobiler, hamilelik, liderlik, konularınız arasında olabilir, vücut kısımlarından kalp, sırt, kan damarları, yaşam enerjisi omurilik akciğerler, bu evin etkisi altındadır,

Kova ve yükselen kova Burcu, tutulmayı dördüncü evinde karşılıyorsun altı ay şu konularla ilgileneceksin, kökler aile, kişinin hayatında Temel teşkil edecek yaşam tarzı, anne, baba, ebeveyn durumundaki kişilerle olan ilişkilerimizi yöneten alan. Örf adetler kişisel bağımlılıklar, alışkanlıklar, ev aile, taşınma ev, yuva, korunma, sahip olma ihtiyacını temsil eden evdesiniz. Vücut kısımlarından göğüs, süt bezleri, mide dişicil, organlar göğüs kafesi bu evin etkisi altındadır. 

Balık yükselen balık burcu, tutulmayı Zodyak daki üçüncü evde geçiriyorsun, astroloji de üçüncü ev, zeka, fikir düzeyi, ilim kapasitesi, akıl fikir evidir. İletişim, haberleşme gibi konuları yönetir, kısa vadeli planlar, problemlere yaklaşım, analiz, bilgiyi değerlendirmeyi anlatır. Yakın çevremiz, kardeşler, arkadaşlarımız hakkında fikir verir, arkadaşlık ilişkileri bu evin etkisi altındadır, ilkokul çağındaki çocuklarımızın eğitimi ile de bağlantılıdır, vücut kısımlarından eller, kollar, köprücük kemiği, omuz, solunum sistemi, akciğerler, dil, işitme duyusu, sinirler bu evin etkisi altındadır

.

Tüm burçlara, altı ay boyunca etkilenecekleri enerjileri yazmaya çalıştım, mutlu huzurlu maddi manevi zengin harika bir 6 ay diliyorum. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.