SON DAKİKA
Hava Durumu

Nostradamus'un 2022 kehanetleri gerçekleşiyor mu?

Kehanet denildiğinde akla gelen ilk isim Michel de Nostredame ya da bilinen şekliyle Nostradamus... "Her dediği çıkan kahin" olarak adlandırılan Nostradamus'un 2022 sözleri de duyanları ürküttü.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2022 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2022 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Nostradamus'un 2022 kehanetleri gerçekleşiyor mu?

Fransız astrolog Nostradamus, 1555 yılında insanlığın geleceğine dair binlerce kehanet içeren 932 dörtlükten oluşan şiirler yazmasıyla tanındı. Şiirlerini Les Prophéties isimli kitabında toplayan Nostradamus dünyanın oluşumundan bu yana insanlık tarihine dair birçok önemli olayı tahmin etti. Nostradamus, Hitler'in yükselişinden JFK'nin vurulmasına ve 11 Eylül saldırılarına kadar birçok olayı öngördü. 

Peki kehanetleriyle ünlü Nostradamus, 2022 yılında dünya için neler gördü?

"İNSAN HEMCİNSİNİ ÇARESİZLİK İÇİNDE YİYECEK"

Dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını, savaşlar ve gıda krizi nedeniyle kahinlerin kehanetleri de teker teker gündem olmaya devam ediyor. 

Nostradamus'un kehanetinde "Bal mumdan çok daha pahalıya mal olacak. Buğdayın fiyatı o kadar yüksek ki insanın, kadın erkek fark etmeksizin hemcinsini çaresizlik içinde yemesine yol açacak." ifadeleri yer alıyor.

YAPAY ZEKÂ GERÇEK Mİ OLUYOR?

"Ay yüksek dağın üzerinde gece dolu Yalnız bir beyne sahip yeni bilge görür: Öğrencileri tarafından ölümsüz olmaya davet edildi, Gözler güneye. Eller göğüste, bedenler ateşte"

Nostradamus'un bu kehanetini yorumlamak oldukça güç. Fakat birçok kişi, 'yeni bilge' kavramını yapay zekâ ile bağdaştırıyor.

YENİ KÜRESEL ISINMA FACİALARI 

"Güneş gibi baş parıldayan denizi yakacak: Karadeniz'in yaşayan balıkları hemen kaynayacak. Rodos ve Cenova yarı aç kaldığında yerel halk onları kesmek için uğraşacak."

Nostradamus'un bu sözleri, açık bir şekilde Dünya'nın 2022'de de ısınacağını ve yeni felaketleri beraberinde getireceğini gösteriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.