SON DAKİKA
Hava Durumu

Artık Değişmen Gerekli...Venüs-Mars-Plüto enerjisi !

Yazının Giriş Tarihi: 01.03.2022 10:21
Yazının Güncellenme Tarihi: 01.03.2022 10:21

3 MART 2022 Venüs Mars Plüto yine hizalanıp güçlü bir enerji ortaya çıkaracaklar bu üçlü Bir araya geldiğinde neler mi olabilir? Venüs’ün tetiklemesiyle mars ve Plüto savaş başlatma yeni başlangıçların zamanları olabilir. Birbirleriyle doğal bir kutupluluğu olan iki gezegen bu ay bütün ay kavuşum yapacak. Bu gezegenler Venüs ve Mars'tır. Ayın başlarında aynı zamanda Plüton ile kavuşum yapacaklar ve üçü de Oğlak burcunda olacak. 5 Mart'ta ikisi de Kova burcuna geçiyor. Venüs hem ilişki hem de para ile ilgilidir. Hem doğrudan hem de geri giderken Aralık ayında zaten Plüton ile kavuşumdaydı. Şimdi doğrudan ama yine Plüton ile kavuşum. Plüton dönüşümle ilgilidir. Sosyal olarak, bu uyum bizi hem kendi içimizde hem de bir ortağa ihtiyaç duyduğumuz ve ilişkide neler sunduğumuz konusunda net olmaya zorlar. Venüs-Plüton'un amacı, insanlar arasındaki duygusal dürüstlüğü derinleştirmek ve bu da daha fazla güven ve yakınlık yaratmaktır.

Venüs anlaşmalar sözleşmeler demektir şu anda dünyanın şahit olduğu Rusya ve Ukrayna savaşında ise ya anlaşmaya gidilecek ya da yok oluşa gidilecek bir önceki yazımda akrep ve boğa aksındaki tutulmalardan bahsetmiştim 1 buçuk yıl gerginlik askeriye ordu polis ve topraklar Gazlarla ilgili yeraltı kaynakları ile ilgili sularla ilgili savaşlar çıkabilir.Finansal olarak, Venüs Mars Plüto kombinasyonu piyasaların hareketli olacağını maddi güvenlik için en büyük potansiyeli sağlamak için finansal varlıklarımızı dönüştürme potansiyelini göstermektedir. Kolektif düzeyde, bu dönüşümü, yaşadığımız enflasyonu sınırlamak için kullanılan yükselen faiz oranları aracılığıyla yaşıyoruz. Ayrıca, Plüton vergileri ve borçları yönetir. İdeal olarak, bu kombinasyon, ülkemiz için bireysel ve toplu olarak finansal güvenliğimizi korurken, gelir eşitliğine yönelik yeni bir finansal sistemin yaratılmasına yol açacaktır. 

Mars Oğlak burcunda yücelir. Başka bir deyişle, en yüksek ve en güçlü nitelikleri bu işaret aracılığıyla ifade edilir. Hırs, rekabet ve motivasyon, özellikle Oğlak burcunda Mars'ı tanımlayabilecek anahtar kelimelerdir. Yani Venüs'ün bir sorunu olabilir. Venüs ve Mars'ı uyumlu bir şekilde harmanlamada başarılı olmazsak, Mars çok güçlü olabilir. Aşırı agresif (Mars) veya kontrol edici (Oğlak) olabiliriz ve Venüs'ün denge ve eşitlik ihtiyacı bunalmış ve kaybolmuştur. Bu, özellikle tutkulu, yoğun Plüton'un hizalanmanın bir parçası olduğu ayın başlarında geçerlidir. Peki, Venüs bu enerjik denkleme şimdiki ve olumlu bir şekilde nasıl katkıda bulunabilir?

Doğası gereği, Oğlak'ın somut hedefler belirlemek ve bunlara ulaşmakla çok ilgisi vardır. Oğlak burcundaki Venüs, herhangi bir ilişkide neye ihtiyacımız olduğu (ve teklif ettiğimiz) konusunda net olmamıza yardımcı olabilir. Kişisel bazda Yavaş ve metodik bir ilişki kurmayı tercih eder, böylece her insan kendini partneriyle paylaşabilir. Oğlak burcundaki Venüs sadıktır, bu nedenle herhangi bir taahhütte bulunmadan önce uyumlu ancak sağlam bir bağlantı olduğunu bilmesi gerekir. Venüs, herkesin ihtiyaçlarının ilişkide hesaba katılması için paylaşma, müzakere etme ve uzlaşma arzusuna katkıda bulunur. Muhtemelen Mars dürtüsünün üstesinden gelemeyecek ama yumuşatabilir. Ya da tam tersi gemileri yakma durumu Yaratabilir bunun için olumlu da kalmalı tüm seçenekleri çok iyi düşünmeli büyük resme bakmalıyız. Yine her zamanki gibi olumlamamızı verelim “güneşin ayın ve gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlıyorum” demek bu zamanlarda sizlere çok iyi gelecektir sevgi ve saygılarımla....! 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.