SON DAKİKA
Hava Durumu

Kader baştan yazılıyor...!

Yazının Giriş Tarihi: 09.02.2022 14:55
Yazının Güncellenme Tarihi: 09.02.2022 02:55

1,5 yıldır ikizler ve yay burcunda bulunmakta olan ay düğümleri akrep ve boğa aksına geçmiş bulunmakta, Öncelikle biraz ay düğümlerinden bahsedelim, Geçmişten geleceğe uzanan köprü, hangi kıyıya demirleyeceğimizi Gösteren rota, Gibi düşünebiliriz. 

Göksel haritadaki bu farazi noktalar, birer şans noktası değildir, her şeyin güllük gülistanlık olacağı, bizi göklere uçuracak gibi düşünmemeliyiz, değişimin kaçınılmazlığıyla hayatımızda tazelenme, bize yaramayan negatif kişi ve olayları bitirme, yaratıcılık, yeni olanaklar, başka bir hayat ve bilmediğimiz bir dünyaya bakmanın, umut ve ilham almanın getireceği “ bundan daha iyi de mümkün umudu’ diye tanımlardım. 

Somut zorlu gerçekler hayatımızda kırılma noktaları oluştursa da, büyük resme bakmak, hayal etmek, cesaret etmek, bu inanç ve niyetle, zamanda bükülme yaratıp, kaderde sıçrama yapabileceğimizi düşünmeliyiz. Diğer bir adı da tutulmalar olan ay düğümleri, Kaderimizin bize bir oyunu gibidir. Şu anda 17 Temmuz 2023’e kadar akrep ve boğa burçlarında Olacaklar. Demekki dünyadaki ve ülkemizdeki konu başlıkları değişecek, akrep boğa aksı güç, Gizlilikler, askeriye, savaşlar, gerginlikler demektir. 

Önümüzdeki 1.5 yıl Akrep boğa enerjileri ile geçireceğimiz için şu anda bu burçların Zodyak da bulunduğu ev konularına bir bakalım, Plüton tarafından yönetilen Akrep burcunun evi olan 8. eve yakından bakacağız. 8. eve neden ölüm evi deniyor? Ölüm, cinsellik, miras, değişim, yasaklar, suç, yeraltı gibi temalar neden bu evde birleşiyor? 

Yeraltına inen kapı sembolizmi elbette gizemi de beraberinde getiriyor. Ölüme açılan kapıda kişinin yaşadıkları bilinmeyenle ilişkilendirildiği için 8. ev ve Akrep burcunun konuları arasında, psişik yetenekler, metafizik ve bilinçdışı konular, toplu paralar, nafaka vergi iade konuları var,  Boğa Burcu 2. Evin sahibidir, Venüs Yönetici gezegeni ve mal mülk, para ile ilişkilendirir, İstendiği zaman kullanılabilecek kaynakları ve elde olanları ifade eder. Bu yüzden hem para gibi somut kaynaklar hem de yetenekler gibi soyut kaynaklarla ilgilidir. Bir kişinin kullandığı tüm zihinsel ve fiziksel yetenekler bu evde toplanmıştır.

Bu evden transit geçen gök cisimleri kişinin yeteneklerini ve malvarlığını etkiler. 

Maddi manevi stres yaratan durumlar, ekonomik darboğaz veya krizler, skandallarla karşılaşabiliriz,  Böyle bir süreçte, geçmişe takılı olmak yerine, yeni imkan ve fırsatları kucaklamayı öğrenmek, esnek olabilmek mücadeleyi bırakmamak çok olumlu sonuçlar getirecektir. 

Astrolog Yazar 

Neslihan Şirin 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

    En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.