
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, yangın bölgesine 11 araç ve çok sayıda itfaiye personeli sevk edildi. Destek ekiplerle birlikte söndürme çalışmalarının titizlikle devam ettiği ifade edildi.
Açıklamada, yangın sahasındaki çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için vatandaşların bölgede görev yapan araç ve ekiplere öncelik tanımasının önem taşıdığına dikkat çekildi.Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, ekiplerin müdahalesi sürüyor. Büyükşehir Belediyesi, bölge halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, görev yapan tüm ekiplere kolaylıklar diledi.
⚠️ Kestel ilçemize bağlı Ağlaşan Mahallesi’nde çıkan orman yangını hakkında İtfaiye ekiplerimiz yangına hızla müdahale etmiş olup; 11 araç ve çok sayıda çalışma arkadaşımızla, destek ekipler beraberinde söndürme çalışmaları devam etmektedir. Çalışmaların sorunsuz… pic.twitter.com/1VnpHoZPDE
— Bursa Büyükşehir Belediyesi (@bursabuyuksehir) July 26, 2025