
Bursa Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı "Bizim Çocuklar" adlı marş, 82 eser arasından halk oylamasıyla birinciliğe layık görüldü.
Tarihi binada buluşma
Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleşen ziyarette öğrencileri tebrik eden Şahin Biba, gençlerin başarılarını gurur verici bulduklarını ifade etti. Öğrencilerin taleplerini de dinleyen Biba, okul için modern bir müzik stüdyosu kazandırılacağı sözünü verdi.
"Bursa için gurur kaynağı"
Başkan Vekili Biba, başarının emek ve duyguyla geldiğini vurgulayarak, "Sizler hem Bursa'yı hem de ülkemizi gururlandırdınız" ifadelerini kullandı. Milli takım karşılaşmalarında artık öğrencilerin bestelediği marşın da yer alacağını söyledi.
Orhangazi Parkı'nda davet
Biba ayrıca öğrencileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Orhangazi Parkı'nda düzenlenecek Dünya Kupası Türkiye-Avustralya maçının dev ekran etkinliğine davet etti. Öğrencilerden etkinlikte marşı seslendirmelerini isteyen Biba, tüm Bursalıları da organizasyona çağırdı.