Bursa'da sokağı kilitleyen kuralsızlık! Göz göre göre girdi, herkesi isyan ettirdi

Bursa'nın Osmangazi ilçesi İstiklal Mahallesi 1. Platin Sokak'ta yaşanan trafik kaosu, bölge sakinlerini isyan noktasına getirdi. Sürücülerin trafik işaretlerini hiçe sayarak sokağa tersten girmesi nedeniyle, bölgenin kilitlendiği ve zaman zaman kazaların meydana geldiği belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2026 19:27
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2026 19:27

Bursa'nın merkezinde, trafik kurallarının adeta görmezden gelindiği 1. Platin Sokak'ta yaşananlar, mahalle sakinleri için günlük bir çileye dönüştü.

Bölgedeki trafik levhalarını ve yasak işaretlerini dikkate almayan bazı sürücüler, tek yönlü olan sokağa ısrarla tersten girince trafiği adeta kilitledi. Sokağa tersten giren sürücüler yüzünden sık sık kazaların meydana geldiğini ifade eden vatandaşlar, "Her gün aynı görüntülerle karşılaşıyoruz. Tabela olmasına rağmen sürücüler burayı kestirme yol olarak kullanmaya devam ediyor. Birileri zarar görmeden önlem alınmalı" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Bölge halkı, yetkililerin bölgedeki denetimleri artırmasını ve trafik ihlallerine karşı daha caydırıcı cezalar uygulanmasını talep etti.