
ASLI YEŞİLYURT / BURSADA BUGÜN
Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yağışlı hava trafik kazasına neden oldu. Saat 22.00 sıralarında, özel bir firmaya ait tır, dönüş yapmak istediği sırada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkarak elektrik direğine çarptı.
Çarpmanın etkisiyle direkte ve araçta maddi hasar meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
ELEKTRİK KAÇAĞI İHTİMALİ KORKUTTU
Elektrik direğinin hasar görmesi nedeniyle olası bir elektrik kaçağı ihtimaline karşı UEDAŞ ekipleri olay yerine intikal etti. Hattaki akım kesilerek bölgede gerekli güvenlik önlemleri alındı.
Kaza nedeniyle trafikte bir süre aksamalar yaşanırken, ulaşım farklı güzergahlardan kontrollü şekilde sağlandı. Aracın kaldırılması ve ekiplerin çalışmalarını tamamlamasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.
Meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.