Beylikdüzü’nde alt geçitte 6 aracın karıştığı zincirleme kaza

Avcılar istikametinde zincirleme kaza meydana geldi. Avcılar istikametinde ilerleyen otomobilin şerit değiştirdiği sırada yaşanan kazada 6 araçta maddi hasar oluştu. Kazada 1 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2025 17:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2025 17:34

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu Mahallesi’ndeki Beysan Sanayi Altgeçidi’nin girişinde Avcılar yönünde otomobiliyle ilerleyen Kürşat Uğur, yolun sağ şeridine geçmek istedi.

Uğur şerit değiştirdiği sırada aynı yönde ilerleyen ve arkadan gelen 5 araç, zincirlemeye kazaya karıştı.

6 ARAÇTA HASAR MEYDANA GELDİ

Meydana gelen zincirleme kazada, Kürşat Uğur idaresindeki otomobil dahil 6 araçta maddi hasar meydana geldi.

YARALI HASTANEYE KALDIRILDI

Zincirleme kazada yaralanan bir kişi, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

"GÜNEŞ YÜZÜNDEN GÖREMEDİM"

Kaza sonrası açıklama yapan Kürşat Uğur, "Sağ şeridin trafiği hiç gözükmüyor. Bir de güneş yüzünden göremedim. Güneş görmemi engelleyince bir anda arabayı toparlayayım derken sola kırdım, arkamdan bir araç bana dokundu. Beni sola attı, atınca da bu kaza oldu." dedi.

"GÖZÜMÜ AÇTIĞIMDA HAVA YASTIKLARI PATLAMIŞTI"

Uğur'un eşi Aslı Uğur ise, "Eşim geliyordu araca çarpmamak için hafif sola kırdı. Vurmanın etkisiyle gözümü açtığımda hava yastıkları patlamıştı. Sadece ben ve eşim vardı. Çok şükür iyiyiz." diye konuştu.