İzmir'de baltalı kavgada 1 kişi öldü

İzmir'de site görevlileri arasında şezlong yeri nedeniyle çıkan kavgada güvenlik görevlisi başına aldığı baltalı darbeyle hayatını kaybetti. Cinayet sonrası kaçmaya çalışan şüphelinin yakalanmamak için makilik alanda yangın çıkardığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2025 22:29
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2025 22:29

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Ovacık Mahallesi Gücücek Koyu yakınlarındaki bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Soner Boztepe (29) ile komşu sitenin görevlisi arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle komşu sitenin bekçisi olduğu öğrenilen şahıs, eline aldığı baltayla Boztepe'nin başına ağır bir darbe indirdi.

YAŞAMINI YİTİRDİ

Sağ tarafından darbe alan ve kafasında açık yara bulunan Soner Boztepe, olay yerinde hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri Boztepe'nin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Cinayetin çıkış nedeninin yaşanan şezlong yeri tartışması olduğu öğrenildi.

JANDARMAYI OYALAMAK İÇİN YANGIN ÇIKARTTI

Bölgedeki güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alan jandarma ekipleri titiz bir çalışma sonucu saldırganı tespit etti.

Yapılan araştırmada cinayeti komşu sitenin görevlisinin işlediği netleşti.

Olayın ardından kaçmaya çalışan şüphelinin yerini gizlemek ve jandarma ekiplerini oyalamak amacıyla çevredeki makilik alanda yangın çıkardığı öne sürüldü.

Şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.