
Mersin'in Tarsus ilçesine bağlı Kadelli Mahallesi’nde bulunan bir lokantada M.Ö. isimli şüpheli, Sabri Pan’a ait iş yerine gelerek yanında bulunan pompalı tüfekle rastgele ateş açtı. Saldırı kısa sürede paniğe neden olurken çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
2 KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ DE YARALANDI
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulaşan ekipler, saldırıda 2 kişinin yaşamını yitirdiğini, 2 kişinin ise yaralandığını belirledi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
SALDIRGAN FARKLI NOKTALARDA DA ATEŞ AÇTI
Olayın ardından kaçan saldırganın, sadece lokantada değil farklı mahallelerde de bazı kişilere ateş açtığı iddia edildi. Bölgede güvenlik güçleri geniş çaplı arama çalışması başlattı.
Play Video
ŞÜPHELİ HER YERDE ARANIYOR
Jandarma ekipleri, saldırgan M.Ö.’nün yakalanması için ilçe genelinde operasyonlarını sürdürürken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.