
Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için bu akşam saat 20.00’de başlayan yardım programı tüm televizyon kanallarını bir araya getiriyor.
Başta Kahramanmaraş ve Hatay olmak üzere Adıyaman, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Kilis’i etkileyen depremlerin yıkıcı sonuçlarını yaşayan vatandaşlarımız için Türkiye’nin tek yürek olacağı canlı yayın tüm kanallarda aynı anda ekranlara geliyor.
Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şıkel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz moderatörlüğünde yapılacak ortak yayında sanat, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri ve halk depremzedelere destek oluyor.
'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasında sevilen dizi ve program yüzlerinin toplayacağı yardımlar AFAD ve Kızılay’a bağışlanacak.
İŞTE BAĞIŞ HESAP BİLGİLERİ:
Zirve Holding Turkuvaz Medya "Türkiye Tek Yürek" Kampanyası için 700 milyon TL bağışta bulundu.
Cemal Kalyoncu / Kalyon Holding Yönetim Kurulu Başkanı 950 milyon TL bağışta bulundu. Merkez Bankası 30 milyar TL bağışta bulundu. Türk Telekom 2 milyar TL bağışladı.
Borsa İstanbul Grubu 2 milyar TL bağışladı.
Cengiz Holding 3 milyar TL bağışladı
Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik 2 milyar TL bağışladı
Nihat Hatipoğlu 200 bin lira bağışta bulundu.
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin 200 bin lira bağışta bulundu
Zorlu Holding 30 milyon TL bağışta bulundu
Ahlatçı Holding 100 milyon TL bağışladı.
Avrupa Konutları - Artaş İnşaat 20 milyon TL bağışta bulundu.
Bilfen Okulları 1 milyon TL bağışladı
Memur-Sen 10 milyon TL bağışladı
HAK-İŞ 10 milyon TL bağışta bulundu.
Filli Boya 10 milyon 250 bin lira bağışta bulundu.
Gülle Tekstil 1 milyon TL bağışta bulundu
TMSF 2 milyar TL bağışta bulundu
Halkbank 7 milyar TL bağışta bulundu.
Turkcell 3.5 milyar TL bağışta bulundu.
Ziraat Bankası 20 milyar TL bağışta bulundu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 1 maaşını bağışladı