
JUVENTUS KENDİ EVİNDE AVANTAJI KAPTI
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Juventus, sahasında Sporting Lizbon'u ağırladı. Allianz Stadı'nda oynanan maçta Juventus tek golle kazanarak rövanş için bir adım öne geçmeyi başardı. Türk hakem Halil Umut Meler'in yönettiği maçın ilk yarısı golsüz bir şekilde sona erdi. Juventus istediği golü ikinci yarıda attı. 73. dakikada Gatti, Juventus'u öne geçirerek galibiyeti getirdi.
MAÇTA KORKUTAN OLAY
Diğer bir taraftan dakikalar 44'ü gösterdiğinde Juventus kalecisi Szczesny göğsünü tutarak yere oturdu. Sağlık ekipleri oyun olanına girdi. Kenara alınan Szczesny tedbir maksatlı hastaneye gitti ve yerini Mattia Perin'e devretti.
DURUMU AÇIKLANDI
Juventus, göğüs ve karın bölgesindeki ağrılar sebebiyle oyundan çıkan Wojciech Szczesny'nin durumunun iyi olduğunu bildirdi.