SON DAKİKA
Hava Durumu

Bir kadının yakılarak öldürüldüğü iddiasında eşi dahil 3 kişi gözaltında

Üzerine benzin dökülerek yakıldığı öne sürülen kadının şüpheli ölümü ile ilgili gözaltına alınan eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderi tutuklandı. Şüpheli olarak adliyeye sevk edilen komşu ise serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2023 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2023 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bir kadının yakılarak öldürüldüğü iddiasında eşi dahil 3 kişi gözaltında

Muğla'nın Yatağan ilçesi Yeşilbağcılar Mahallesi'nden 21 Ocak günü 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan S.Ç., 40 yaşındaki yengesi Figen Ç.'nin öldüğünü ihbar etti.

Üzerine benzin döküp, kendini ateşe vererek hayatını kaybettiği belirtilen Figen Ç.'nin cansız bedeni, jandarma ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Eşi, kayınpederi, kayınvalidesi yakalandı

Yatağan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla jandarma ekipleri tarafından Figen Ç.'nin eşi M.E.A.Ç. (44) ile kayınbiraderi S.Ç.(43) gözaltına alındı.

İşlemlerin ardından 22 Ocak'ta adliyeye sevk edilen Ç. kardeşler, yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Bu arada Muğla Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Figen Ç.'nin cenazesi de Yatağan'ın Turgut Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.