SON DAKİKA
Hava Durumu

İki aracın çarpıştığı kazada can pazarı

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde hafif ticari araç, traktöre çarparak takla attı. Kazada traktörde ve araçta bulunan 4 kişi yola savrularak yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2022 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2022 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İki aracın çarpıştığı kazada can pazarı

Kaza, Yavuzeli-Gaziantep karayolunun Karabey Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Bekir S. yönetimindeki 58 AAH 416 plakalı hafif ticari araç, aynı istikamette ilerleyen Cumali K. yönetimindeki 27 VB 958 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle hafif ticari araç takla atarak ters dönerken, 2 kişinin bulunduğu traktör de yoldan çıktı.

Kazada traktörden fırlayan baba ve oğul ile hafif ticari araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Zamanla yarışan sağlık ekipleri tarafından müdahale edilen yaralılar, ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

En Çok Okunan HaberlerBursa İnegöl'de Başkan Taban polis memurlarıyla iftar sofrasında buluştu Rusya, Hmelnitski ve Kiev'i vurdu Bakan Akar'dan 'mayın' açıklaması CHP lideri Kılıçdaroğlu: 'Elektrik faturamı ödemedim ve ödemiyorum' Selahattin Demirtaş'tan Mansur Yavaş resti İki aile arasında çıkan kavgada kan aktı: 2 ölü, 5 yaralı Putin: 'Ukrayna'daki askeri operasyon amacına ulaşacak' Milli Takım'da Ergin Ataman dönemi İki aracın çarpıştığı kazada can pazarı: 4 yaralı 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.