SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Bursa'da

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımıyla basın açıklaması gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:52
Kaynak: Bursada Bugün
AK Parti Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz Bursa'da

MERVE DENİZ EKİCİ - MAHMUT VURAL / BURSADA BUGÜN

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Başkanı ve Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın katılımı ile birlikte AK Parti İl Binası'nda bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 

Gerçekleşen basın toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, önceki dönem Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş katılım gösterdi. 

"BURSA'DA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALAMADIK"

AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, "Bursa'da istediğimiz sonuçla karşılaşamadık, 4 ilçemizi kaybettik. Fakat Bursalılar mecliste çoğunluğu bize verdi. Seçim bittiğinin ertesi günü seçim çalışmaları için tekrar sahaya inmeye başladık. Sahada vatandaşlarımızın önerilerini dinleyip sonuçları değerlendirmeye başlıyoruz. Çalışmaya gayret ediyoruz" açıklamalarında bulundu. 

"SANDIK MİLLETİN TERCÜMANIDIR"

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, "İl başkanımız ve heyeti bizi karşıladı, akşam 2024 seçimleriyle ilgili değerlendirmeler yaptık. Bursa'da oluş amacım, hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlamaktır. Biz aslında 2024 seçimlerinde de seçimden seneler önce çalışmalara başlamıştık. Bu yerel seçimde arzu ettiğimiz sonucu alamadığımızı söylemem yanlış olmaz. Ama milletimizin teveccühü bu yönde oldu. Sandık bize göre milletin tercümanıdır. Sandığı okumaya, söylemeye yönelik bir inancımız var. AK Parti milletin dediğini önemser. Herkes bir şeyler söyler, milletimizin ne dediği ve söylediğini anlayan en iyi parti AK Parti'dir. Bu seçimin sonuçlarını en iyi şekilde değerlendirecek olan partimiz sonuçlarını ortaya koyuyor. Buralarda yaptığım çalışmalarda ne netleştirmeye yönelik önümüzde sürece yönelik bir plan içerisindeyiz. Öğlene kadar burada olacağız. Gece çok uzun ve ayrıntılı konuştuk, yine konuşacağız. Önümüzdeki süreçte yaptığımız tespitlerden sonra çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, kazanan ve kazanmayan belediye başkanlarıyla birlikte eğitim kampı gerçekleştireceklerini belirtti.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.