SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa, Aday adaylarını iftar programıyla buluşturuyor!

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde, AK Parti Bursa Milletvekili Aday adaylarının da katıldığı iftar programı düzenliyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 20:04
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 20:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
AK Parti Bursa, Aday adaylarını iftar programıyla buluşturuyor!

KAYNAK / BURSADA BUGÜN

AK Parti Bursa İl Başkanlığı, Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde, Ak Parti Bursa Milletvekili Aday adaylarının da katıldığı basın toplantısı ve iftar programı gerçekleştiriyor. 

AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği iftar programına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ,Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Eski Bursaspor Başkanı Mesut Mestan,, Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Temiztürk, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Servet Kaynar da katıldı. 

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın konuşmasından satır başları şöyle

Değerli dava arkadaşlarım kurulduğu günden bugüne ortaya koyduğu hizmet ve eserleriyle 20 yılı aşkın bir süredir milletimizin teveccühünü kazanmış Partimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderliğinde bir seçime daha hazırlanıyor. Cumhur İttifakı çatısı altında geleceğimiz 2023 yılı Cumhurbaşkanlığı ve Genel partimiz, ittifakımız ve en önemlisi de ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

"GÖNÜL GÖNÜLE BİR ARAYA GELEREK SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ"

Hepimizin malumu 6 Şubat'ta çok büyük bir deprem felaketiyle karşı karşıya kaldık. Bu afet sebebiyle de hakikaten o bölgede yaşayan vatandaşlarımız çok zor günler geçirdiler. Ve bu süreçte başta olmak üzere tüm kabile üyelerimiz, milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, teşkilat mensuplarımız bu süreç içerisinde orada olmakla, orada yardım etmekle ve tüm teşkilat olarak  oraya yardım etmeye gayret ederek elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bu süreç içerisinde de,cumhurbaşkanımızın talimatıyla bu deprem vesilesiyle acıları paylaştığımız bugünlerde seçim  daha sessiz geçmesi talimatı üzerine bundan sonraki süreçte eski o şaşalı ve coşkulu seçim atmosferi yaşamadan sadece gönül gönüle bir araya gerek seçim çalışmalarımızı yapmaya gayret edeceğiz.

"BU SIRADAN BİR DEVLETİN KARŞILAYABİLECEĞİ BİR ŞEY DEĞİL"

Böyle bir felaketi atlatmak, böyle bir felaketi badirelerin içerisine girmeden çözmek her devletin harcı değil. Sadece geçirmiş olduğumuz bu süreçlere baktığımızda bir pandemiyi ele aldığımızda, ardından yapılan çalışmalarla beraber verilen destekleri dikkate aldığımızda EYT çalışmaları 3 bin 600 katsayısı, emeklilere zam TOKİ projeleri gibi projeleri üst üste koyup ardından da olağanüstü bir afet olan deprem felaketiyle karşı karşıya kaldığımızda ve bunun devlete maliyetini hesap ettiğimizde hakikaten sıradan bir devletin üstesinden gelebileceği bir hadise değildir. Sadece deprem felaketinin 104 milyarlık bir baki ile karşımıza çıkması ve az önce saymış olduğumuz yapılan yardımlarla. katkılara bakıldığında devlet tarafından karşılanabiliyor olması bu sıradan bir devletin karşılayabileceği bir şey değil.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.