SON DAKİKA
Hava Durumu

AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan'dan e-temayül değerlendirmesi

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı listelerinin belli olmasının ardından 81 ilde eş zamanlı olarak e-temayül yoklaması başladı. Bursa'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen uygulama hakkında AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
AK Parti Bursa İl Başkanı Gürkan'dan e-temayül değerlendirmesi

KAYNAK / BURSADA BUGÜN

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan'ın Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen e-temayül uygulaması hakkında açıklamaları şöyle;

14 Mayıs seçimlerimiz hepimize hayırlı olsun. Bizim seçimlere giderken yapmış olduğumuz çalışmalardan bir tanesi de temayül uygulaması. Onun öncesinde zaten aday adaylarımız müracaat yapıyorlar, çalışmalarını yapıyorlar ama biz hem anketlerle adaylarımızı belirliyoruz, kamuoyundaki algılarını ölçüyoruz, bir taraftan da teşkilattaki karşılıklarını ölçmeye çalışıyoruz milletvekili aday adaylarımızın. Dolayısıyla bu da onlardan bir tanesi. e-temayül de tamamen dijital ortamda.

9 NİSAN'DA ADAYLAR AÇIKLANIYOR

Kendilerine bir kart veriyoruz. Bu kartla oylarını kullanacaklar. Kartı dijital oylama ortamına koyduktan sonra karşısına bir ekran çıkıyor. Sonrada hangi bölgedeyse o milletvekili aday adaylarımız çıkıyor. 1. bölgede 100 adayımız var, 2. bölgede 130. Dolayısıyla onlardan seçimini yaparak işlemini bitirmiş olacak. Daha sonraki aşamada da Genel Merkezimiz bunun değerlendirmesini yapıp ardından da 9 Nisan'da milletvekili adaylarımızı YSK'ya vererek açıklamış olacağız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.