SON DAKİKA
Hava Durumu

Asutay Güleç, CHP Bursa'dan Milletvekili Aday Adayı

Flash Haber TV Yönetim Kurulu Üyesi, 28. Dönem CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Asutay Güleç, CHP Bursa'dan Milletvekili Aday Adayı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Asutay Güleç, CHP Bursa'dan Milletvekili Aday Adayı

Flash Haber TV Yönetim Kurulu Üyesi, 28. Dönem CHP Bursa Milletvekili Aday Adayı Asutay Güleç'in açıklaması şöyle;

"Ülkemizin ve milletimizin geçirdiği bu hassas günlerde demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin yeniden inşası amacı ile yapılacak siyasi mücadele, Türkiye Cumhuriyet'inin her bir ferdi için vazife haline gelmiştir.

Bu sorumluluğu göz önüne alıp, kalben hissederek, doğduğum, 6 nesildir yerlisi olmaktan onur duyduğum Bursa şehrine ve ülkeme faydalı olabilmek için, Cumhuriyet Halk Partisi'nden milletvekilli aday adaylığı başvurumu yapmış bulunmaktayım.

Türkiye'nin kuruluş değerlerinden uzaklaştığı, rant, yolsuzluk ve sömürüye dayalı bir düzen içine girdiği bu dönemin sona erdirilmesi ve güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçiş artık hayatî önem taşımaktadır.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi adı verilen otoriter yönetim modelinin ülkemizi içine sokmuş olduğu derin krizden çıkış olarak gördüğüm, demokrasinin zaferi olacak 14 Mayıs 2023 tarihli genel seçimlerini takiben, üzerime düşecek tüm tarihi ve toplumsal sorumluluklar için hazır olduğumu belirtmek isterim.

Hak, hukuk ve adaletin tesis edileceği, geleceğe güvenle baktığımız yarınlarımıza katkı sağlamak adına tüm Bursalı hemşerilerimin desteklerini rica ediyorum.

Yaşadığı şehri bir ucundan diğer ucuna bilen biri olarak, Bursa'yı layıkıyla mecliste ve her platformda temsil edeceğimden emin olabilirsiniz. 15 Mayıs sabahı ülkemizin hak ettiği tüm güzelliklere yaklaştığı pırıl pırıl yeni bir güne uyanacağımızın umudu ve aydınlık bir geleceğe ulaşmak için var gücüm ile çalışacağımın güvencesi ile tüm kamuoyuna saygılarımla arz ederim."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.