SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Bozbey: Tüm ilçelerimizde eşit ve adil yönetim anlayışı uygulayacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP'li ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Bozbey, "Tüm ilçelerimizde eşit ve adil yönetim anlayışı uygulayacağız." diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Başkan Bozbey: Tüm ilçelerimizde eşit ve adil yönetim anlayışı uygulayacağız

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından Bursa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen ilçe belediye başkanları Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i makamında ziyaret etti. Belediyenin yeni binasında gerçekleşen ziyarete Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan ve CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş katıldı.

"17 ilçede eşit ve adil yönetim sergileyeceğiz"

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, tüm ilçelerde yatırım ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini de dile getiren Mustafa Bozbey, "Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilmiş çok değerli belediye başkanlarımız ve il başkanımız bizleri ziyarete geldiler. Onlarla hem ilçelerimizin sorunlarının hem de Bursa'nın sorunlarının değerlendirmesini yaptık. Belediye başkanlarımız 6 ilçede sorumlu olduklarından 6 ilçenin o güzel insanlarının da gülümsemesine katkı sağlayacaklar. Projeleriyle çocukların, gençlerin, kadınların, her yaştan insanın da gülümsemesini sağlayacaklar. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak onların yanındayız, destekçisiyiz. Tüm ilçelerde eşit ve adil bir yönetim anlayışı sergileyeceğimizi hep söyledik, söylüyoruz. Arkadaşlarımızla da aynı şeyi paylaştık. Tüm ilçelerimize yatırım ve desteklerimizi sunarak, oralarda projelerimizi gerçekleştirerek Bursa'nın hep beraber gülümsemesini sağlayacağız." diye konuştu.

Ziyaretin ardından ilçe belediye başkanları, Başkan Bozbey'e çeşitli hediyeler takdim etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.