SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da 4006 TÜBİTAK etkinliği düzenlendi

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi'nde bilim fuarı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da 4006 TÜBİTAK etkinliği düzenlendi

Okulun spor salonunda düzenlenen etkinliğe Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, Şube Müdürleri Cengiz Akbulut, Harun Öz, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım sağladı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç, "TÜBİTAK tarafından temel ve ortaöğretimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak gerçekleştirilen bu fuarlarda öğrencilerin belirledikleri konular hakkında araştırmalar yaparak bunları proje haline getirdiklerini belirten Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sevinç Öğrencilerimizin yıl boyunca öğrendikleri akademik bilgileri, teoriden pratiğe aktararak projeler halinde sundular, gösterdikleri başarılardan dolayı hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Fuara 68 öğrencinin hazırladığı 18 farklı proje ziyaretçilere sunuldu. Öğrenciler yabancı dilden, biyolojiye, yazılım ve kodlamadan, dijital dönüşüm, steam ve kültürel miras konularında projeler ziyaretçilere sunuldu.

Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Orhan Şahin, "Öğrencilerimizin 1 yıllık emeklerinin sonuçlarını bugün hazırladıkları sergilerden görüyoruz. Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.