SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma Paneli gerçekleştiriliyor

Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) iş birliği ile Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma başlıklı panel gerçekleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 14:26
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma Paneli gerçekleştiriliyor

Gayrimenkul için Strateji Platformu (GİSP) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) iş birliği ile  Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma başlıklı panel Ramada by Wyndham Bursa Nilüfer'de düzenleniyor.

PANELDE KONUŞACAK İSİMLER

Afet Dirençli Planlama ve Yapılaşma Panelinde konuşmacıların isimleri sırasıyla:

Bursa Uludağ Üniversitesi- Emlak Yönetimi Programı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elif Karakurt Tosun, BEMO Yönetim Kurulu Üyesi Meral Türkeş, GİSP Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akdoğan, Yüksek Şehir Plancısı - Petra Planlama Kurucusu Uluay Koçak Güvener,  Yardımcı Legal Hukuk Ofisi Ortak Av. Dr. Kazım Çınar, GiSP Bursa Grubu Başkanı Erkan Erdem ve son olarak moderatör Egemall Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Şükrü Cem Akçay.

Konunun uzmanlarıyla gerçekleştirilecek panelde; Dayanıklı bina ve bilinçli tüketici, yaşamsal altyapı hizmetleri, afet dirençli kent ve köy, afet ve hukuk, rant ve afet acmazında dirençli bir Bursa ve ekosistem tabanlı yönetim konuşulacak.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.