SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da çalınan motosikleti için hırsızlara seslenmişti: O motosiklet terk halde bulundu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde önceki gün gece saatlerinde meydana gelen motosiklet hırsızlığı sonrası, çalınan motosikleti için hırsızlara seslenen kadının çağrısı sonrası, motosiklet olaydan 2 gün sonra terk vaziyette bulundu. Üzüntünün yerini bu kez sevinç aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2024 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2024 17:31
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da çalınan motosikleti için hırsızlara seslenmişti: O motosiklet terk halde bulundu

Olay geçtiğimiz gün gece saatlerinde Orhangazi'de meydana geldi. Sabah işe gitmek için evinden çıkan Ayşegül Okumuş motosikletinin kapıda olmadığını görünce durumu polis ekiplerine bildirdi.

Motosikletinin çalınmasına üzülüp hırsızlara tepki gösteren Okumuş ''Benim bütün emeğim oyudu, işime onunla gidiyordum şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, sadece benim değil kaç kişinin daha motoru çalınmış, insanların emeklerini çalıyorsunuz, bırakın artık hırsızlık yapmayı alın terinizle çalışın insanların motorunu geri getirin'' diyerek hırsızlara çağrı yapmıştı.

O çağrı karşılık buldu

Motosiklet sahibi Ayşegül Okumuş'un motosikletini geri getirmeleri için yaptığı çağrı sonrası, motosiklet bir cadde üzerinde terk edilmiş halde bulundu. Polis ekiplerinin bulunduğu yerde yaptıkları inceleme sonrasında motosiklet sahibine teslim edilirken, Ayşegül Okumuş, "Günlerdir üzüntüden uyku uyuyamıyordum, motorumu çok şükür bırakmışlar, umarım yaptığım çağrı nedeniyle insafa gelmişlerdir, kimsenin malını, emeğini çalmayın çalışın kazanın'' diyerek sevincini dile getirdi.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.