SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Dündar'dar 'İyilik Meleğine' ziyaret

Bursa'da birçok sosyal dayanışma kampanyasının öncüsü, yapmış olduğu el işleri olan örgü bebekler, tokalar, hırkalar gibi ürünleri ihtiyacı olan ailelerin minik yüreklerine dağıtan "İyilik Meleği" Ayşegül Kavuşturan ve annesi Bedia Kavuşturan'ı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar çatkapı ziyaret etti. Yaşlılar haftası içinde yapılan ziyarette Kükürtlü Mahalle Muhtarı Canan Akın Erdem'de Başkan Dündar'a eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da Dündar'dar 'İyilik Meleğine' ziyaret

Muhtar Canan Akın Erdem ziyarette yaptığı açıklamada "Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar'ın mahallemize olan ziyaretlerden dolayı oldukça memnunuz. Mahallemize belediyemiz katkısı ile "Olgun Gençler Aktivasyon Merkezi" kazandırabilmek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin." dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise "Cennetin anahtarı kimdedir deseniz anne, baba, dede, nine, amca, dayı, teyze, yengelerimizin mübarek avuç içlerindedir. Belediyemiz olarak her türlü bakım hizmetini ücretsiz olarak gerçekleştiriyor, her ihtiyaçlarında onların yanlarında oluyoruz. Onlarsız hayat çiçeksiz bir dünyaya benzer. Allah'ın bizlere emanet ettiği olgun büyüklerimizle bizlerde bu hayatta yeni yeni değerleri öğreniyoruz." ifadelerini kullandı.

Ev sahibi Ayşegül Kavuşturan da "Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar ve Muhtarımız sayın Canan Akın Erdem'in ziyaretleri ile onure olduk. Büyüklerimizin mahallemizdeki temel ihtiyaçlarının giderilmesiyle ilgili başkanımızın düşüncelerini de almış olduk. Sosyal yardımlaşma konusunda kendilerinde fikirlerini aldık. Kendilerine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.