SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’da hava durumu nasıl?

Bursa’da nisan yağmurları başlarken hava sıcaklığında büyük düşüş var. Öte yandan Meteoroloji yağışın ne kadar etkili olacağını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2022 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa’da hava durumu nasıl?

Meteoroloji Bursa için 11 Nisan 2022 Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Peş peşe uyarıların ardından Bursa’da nisan sağanağı etkisini gün içerisinde gösterirken, termometrelerde ise büyük düşüş yaşanıyor. Yağış akşam saatlerine kadar etkili olmaya devam ederken yarın da yer yer hafif şekilde yüzünü gösterecek.

Yeni haftanın ilk gününde Bursa güne sağanak yağışla başladı. Sabah saatlerinde şehir genelinde etkili olan yağışla birlikte termometrelerde 11 dereceyi ölçtü.

Öğle saatlerinde de devam eden yağışla birlikte hava sıcaklığındaki düşüş de sürüyor. Termometreler öğleden sonra 10 derecenin altına gerilerken yağış da akşam saatlerine doğru şiddetini kaybediyor.

Akşam saatlerinden itibaren 8-9 derecelere kadar gerileyen termometrelerle birlikte sağanak yağış geçişleri etkisini kaybediyor. Gece saatlerinde ise yağış yerini çok bulutlu bir gökyüzüne bırakıyor.

YAĞIŞ NE KADAR SÜRECEK?

Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarına göre haftaya yağışlı başlayan Bursa’da 2 günlük yağış geçişlerini ardından düşen sıcaklık hafta sonuna kadar yükselişe geçecek.

Yarın için (SALI) yapılan tahminlere göre, sabah saatlerinde yağış sonrası sıcaklık 5 derecelere kadar gerilerken, gün içerisinde sağanak geçişleri şehir genelinde yer yer devam edecek. Yarın için tahmin edilen en yüksek sıcaklık ise 15 derece olacak.

ÇARŞAMBA günü yağış Bursa’yı terk ederken çok bulutlu bir gökyüzü şehre hakim oluyor. En düşük sıcaklık 3 derece olarak ölçülürken, gün içerisinde termometreler 17 dereceye kadar yükseliyor.

PERŞEMBE günü az bulutlu ve güneşli gökyüzünün etkili olacağı Bursa genelinde hava sıcaklığı yükselişini sürdürürken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık 17 derece olacak. 

CUMA günü sabah saatlerinde en düşük sıcaklık 4 derece olarak ölçülse de gün içerisinde az bulutlu ve bol güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 21 dereceye kadar tırmanıyor.

İŞTE BURSA İÇİN SAATLİK HAVA DURUMU TAHMİNİ (11 NİSAN 2022)

İŞTE BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.