SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da havaya ateş ettiği için uyardığı komşusu tarafından öldürüldü!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde ailelerin bir araya geldiği sünnet eğlencesi, silahların konuştuğu kanlı bir olaya sahne oldu. Dere Mahallesi'nde yaşanan olayda bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili iki şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2026 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2026 11:19
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da havaya ateş ettiği için uyardığı komşusu tarafından öldürüldü!

Olay, 8 Haziran'da Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Dere Mahallesi'nde meydana geldi. Şadan İrili, ailesiyle birlikte evinin önünde torununun sünnet düğünü için düzenlenen eğlenceye katıldığı sırada, komşusu olduğu belirtilen Nevzat Onur'un bölgeye gelerek tabancayla havaya ateş açtığı öğrenildi.

Silah sesleri üzerine rahatsızlık duyan Şadan İrili, komşusuna müdahale ederek çocukların ve davetlilerin bulunduğu ortamda ateş açılmasının tehlikeli olduğunu ifade etti. Ancak taraflar arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü.

Tartışma Silahlı Saldırıya Dönüştü

İddiaya göre Nevzat Onur, uyarı sonrası yanında bulunan tabancayla Şadan İrili'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu İrili önce bacaklarından, ardından baş bölgesinden vurularak yere yığıldı. Olayın ardından çevrede büyük panik yaşanırken, durum sağlık ve polis ekiplerine bildirildi.

Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ağır yaralanan Şadan İrili'ye ilk müdahaleyi yaptı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen İrili'nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Oğlunun Müdahalesi İkinci Olayı Beraberinde Getirdi

Yaşanan saldırının ardından olay yerinde bulunan ve aynı ismi taşıyan Şadan İrili'nin oğlu, evde bulunan ruhsatlı tabancasını alarak kaçmaya çalışan Nevzat Onur'un peşinden gitti. İddiaya göre genç Şadan İrili, şüpheliye ateş açarak onu kolundan yaraladı.

İki tarafın da silahlı çatışmaya dönüşen olay sonrası yaralandığı ve bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındığı öğrenildi. Yaralı Nevzat Onur'un hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

Soruşturma Başlatıldı, İki Kişi Gözaltında

Olay sonrası bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, hem Nevzat Onur hem de Şadan İrili polis ekiplerince gözaltına alındı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Şadan İrili'nin olay yerinde hayatını kaybettiği kesinleşti.

Hastanede tedavisi süren Nevzat Onur'un sağlık durumunun takip edildiği, emniyetteki işlemleri devam eden diğer şüpheliyle ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi. Olay, mahallede büyük üzüntü ve endişeye neden olurken, güvenlik güçleri bölgede incelemelerini sürdürüyor.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.