SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da işçi alımları devam ediyor! Kontrol etmeyi unutmayın

Ülke genelinde 3 milyonu aşkın iş arayan vatandaş bulunuyor. Aylardır iş arayanlar çeşitli sitelerden kendine en uygun işi bulmaya çalışıyor. Bursa'da personel arayan firmalar ise Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alım yapmaya devam ediyor. Peki, hangi şirketler kaç kişi alacak? Son başvuru tarihi ne zaman? Pozisyonlar ve işe giriş şartları neler? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:35
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da işçi alımları devam ediyor! Kontrol etmeyi unutmayın

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı son verilere göre ülke genelinde işsizlik oranı 3 milyon 78 bin kişi oldu. Bu bağlamda iş arayan sayısının fazla olduğu anlaşılıyor. İş arayan vatandaşlar çeşitli internet sitelerinden kendine en uygun pozisyona başvurmak için çabalıyor. Bursa'da işveren şirketler de İŞKUR üzerinden açılan ilanlarla alım yapacağını duyurusunu paylaşıyor. Peki, hangi şirketler kaç kişi alacak?  Son başvuru tarihi ne zaman? Pozisyonlar ve işe giriş şartları neler? Ayrıntılar haberimizde...

İŞTE İŞKUR ÜZERİNDEN ALIM YAPACAK BAZI FİRMALAR

AKGÜN EĞİTİM HİZMETLERİ MATBAACILIK YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA

Kırtasiye satışı yapan firma, çalıştırılmak üzere 2 personel alınacağını duyurdu. Ayrıca başvuracak kişilerde 20-40 yaş ve E sınıfı ehliyete sahip olup transit kullana bilme şartı bulunuyor.

EKM PROJE MÜHENDİSLİK

Şirket, B sınıfı ehliyeti bulunan ve tercihen de kaynak yapabilecek 2 tesisat ustası alacağını paylaştı.

BS BİZİM SERVİS PERSONEL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 

Açılan ilanda ton balığı fabrikasında personel aradığını belirten firma, 4 kişi alacağını duyurdu. Ayrıca başvuracak kişiler için gerekli önişlemlerden geçmiş balıkların tüketilebilir kısmı ile tüketilmeyen kısımların ayıklaması için gereken tüm süreçlerde yer alması isteniyor.  

İMAK ENDÜSTRİYEL ZEMİNLER

İnşaat boyacısı alacaklarını duyuran şirket, 3 kişi alınacağını açıkladı. Alınacak personellerden Boya, alçı, sıva, zemin kaplama bilinmesi isteniyor.

BETASİS OTOMASYON ROBOT MAKİNA

Yetiştirilmek üzere 1 personelin alınacağını duyuran şirket, kriterler arasında askerliğin tamamlanmış olmasını ve makine üstü elektrik tesisatı çekebilme şartı arıyor.

HASAN SOLAKLAR

Soba üretimi yapan firma, yetiştirilmek üzere soba montajı öğreteceği 3 personelin alınacağını açıkladı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.