SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da kapıyı çalarmış gibi yapıp ellerindeki aletle binaya girdiler

Bursa İsabey Kurban Pazarı caddesinde bir binaya zili çalarmış gibi yapıp fakat ellerindeki bir aletle giren iki kadın şüpheli apartman sakinleri tarafından fark edilince olay yerinden uzaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da kapıyı çalarmış gibi yapıp ellerindeki aletle binaya girdiler

KAYNAK / BURSADA BUGÜN

İsabey Kurban Pazarı Caddesi'nde iddialara göre hırsızlık yapmaya gelen iki kadın, apartman sakinleri tarafından fark edilince olay yerinden apar topar uzaklaştı. Bina girişindeki zili çalarmış gibi yapan fakat çalmadan ellerinde bulunan aletle illegal bir şekilde içeri giren şüpheliler amaçlarına ulaşamadan olay yerinden ayrıldı.

KAPI DİNLERKEN YAKALANDILAR

Bursada Bugün ihbar hattına gelen bilgiler doğrultusunda kadınların 25-30 yaş aralıklarında olduğu belirtilirken ikili hedeflerine ulaşamadan olay yerinden ayrıldı. Gelen ihbar üzerine irtibata geçtiğimiz vatandaş kendi dairesinin kapısı dinlenirken komşusunun durumu fark edip olaya müdahale ettiği söyledi.

'TEMİZLİK İÇİN GELDİK' SAVUNMASINI YAPMIŞLAR

Karşı komşusunun kadınların kendi kapasını dinlediğini söyleyen apartman sakini, komşusunun şüphelilere ne yaptıklarını sorduğunda ikili, 'temizlik için geldik' şeklinde savunma yaptıklarını belirtti. Yaşanan bu diyalog üzerine ise iki kadın şüpheli olay yerinden ayrıldı.

GÜVENLİK KAMERASI ANBEAN KAYDETTİ

Apartmanın güvenlik kameralarında ise kadınların binaya girişleri net bir şekilde görülüyor. İkili Bina girişinde önce ortalığı kontrol ettikten sonra, zile basarmış gibi yapıp ellerindeki aletle kapıyı açıp içeri giriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.