SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Kumla sahili keşmekeşinde son durum ne?

Bursa'nın Gemlik ilçesinde plaj alanında giderek artan kalabalık, yer bulma konusunda vatandaşlara zor anlar yaşatırken, sahil ve sahil çevresine kurulan masalar ve çadırlar için denetim ve cezai işlem uygulamasının başlanacağı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 10:08
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da Kumla sahili keşmekeşinde son durum ne?

YUSUF OSMAN İMAN / BURSADA BUGÜN

Plaj alanında giderek artan kalabalık bazı sorunlara sebebiyet veriyor. Yer bulma konusunda zorlanan vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor.

"KUMLA SAHİLİ BÜYÜKŞEHİR İDARESİNDE"

Çadırların ve masaların kontrolsüz şekilde yayılması, plajın doğal düzenini bozarken, ziyaretçilerin rahatça denize girme imkânlarını da kısıtlıyor. Gemlik sahil kordonu Gemlik Belediyesi'ne bağlıyken Kumla sahilinin  Bursa Büyükşehir Belediyesi idaresinde olduğu açıklandı. Bazı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirerek yetkililerden çözüm talep etmesi üzerine konunun düzeltilmesi için inceleme başlatıldığı belirtilmişti.

DENETİM VE CEZAİ İŞLEMLER BAŞLADI

Olayların ardından yetkililer, sahildeki düzensizliğe son vermek için sıkı denetimler yapacaklarını ve cezai işlem uygulamalarının başladığını belirtti.

KALDIRIM İŞGALİ DEVAM EDİYOR 

Ard arda gelen şikayetler üstüne zabıta ekipleri Kumla sahilinde kampcılara ve işgalcilere göz açtırmadığını belirtsede, esnaflar tarafından yapılan kaldırım işgalinin ne kadar engellendiği vatandaşın aklında soru işareti bıraktı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.