SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Meclis oturumunu bu sefer çocuklar açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Bursa Kent Konseyi ortaklığıyla "Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Çocuk oturumu" gerçekleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 16:25
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da Meclis oturumunu bu sefer çocuklar açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Bursa Kent Konseyi ortaklığıyla "Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Çocuk Oturumu" Büyükşehir Belediyesi ana binasında bulunan Meclis Salonu'nda düzenleniyor. 

Bursa Kent Konseyi Çocuk Meclisi öncülüğünde ilçelerden gelen çocukların katılımı ile Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi Çocuk Oturumu toplanarak talepleri ve önerilerini iletmek için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'le bir araya geliyor. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen oturuma Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Özlem Yılmaz ve çok sayıda aile katıldı.

ÇOCUKLARIN NEŞESİ TÜM SALONU SARDI 

Yapılan Meclis Oturumu'na çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Ellerine Türk Bayrağını alan çocuklar, Meclis Salonu'nda dinletilen şarkılara eşlik ederek eğlendi. Çocukların neşesi ve heyecanı ise tüm salona yayıldı. 

Oturum başlamadan önce çocuklara çocuk haklarıyla ilgili kısa bir film izletildi.

HEP BİRLİKTE ŞARKI SÖYLEYİP GÖSTERİ YAPTILAR

Salondaki çocuklar, "Atatürk çocukları" gösterisi düzenledi. Ardından ellerine yeniden Türk Bayrağını alan çocuklar, hep bir ağzından Norm Ender'in  "Parla" şarkısını söyledi.

AYRINTILAR GELİYOR...

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.