SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da Mehmet Gedik mezarı başında anıldı

23.04.2011 tarihinde vefat eden Mehmet Gedik sevenleri tarafından mezarı başında okunan dualarla anıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da Mehmet Gedik mezarı başında anıldı

Anavatan Partisi Mustafakemalpaşa Kurucu İlçe Başkanı, Bursa Milletvekilliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunana Mehmet Gedik, döneminde birlikte siyaset yaptığı arkadaşları ve ilçedeki yakınları ile birlikte her yıl düzenlenen anma etkinliği ile unutulmuyor.

Bu seneki anma törenine Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Balgöc Mustafakemalpaşa şube başkanı Hüseyin Arslan, Mustafakemalpaşa İYİ Parti ilçe başkanı Tevfik Demir ile birlikte Bursa 'da birlikte görev yaptığı Şenol Kul, Ceyhun Özüm, Basri Kumova, Altan Ulutaş, Vedat Kantar, Ekrem Pamuk, Erdinç Ceyhan, Mehmet Kapıcıoğlu, Mehmet Çetin, Muharrem Şenocak, Erol Yılmazer, Çetin Sabırlı, Murat Delibaşoğlu ve merhumun kardeşi Musa Gedik yer aldı.

Duaların okunmasının ardında konuşma yapan Belediye Başkanı Şükrü Erdem duyduğu memnuniyeti katılımcılara teşekkür ederek iletti. Gedik ailesi adına söz alan önceki dönem Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da bir teşekkür konuşması ile katılımcılara memnuniyetlerini etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.