SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da patron sırra kadem bastı!

Bursa'nın İznik ilçesinde faaliyet gösteren bir tekstil işletmesi, iddialara göre Bayram öncesi onlarca çalışanına 'izne çıkıyoruz' diye çalışmaya son verdi. O günden bu yana yaklaşık 60 işçi, atölye sahibine ulaşamazken, yine iddialara göre yaklaşık 2 aydır maaşlarını alamadıklarını söylediler.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2025 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2025 09:34
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da patron sırra kadem bastı!

FATİH MISIR / BURSADA BUGÜN

Olay, İznik yeni sanayi sitesinde bulunan bir tekstil atölyesinde meydana geldi.

İddialara göre işletme, 22 Mayıs tarihinde çalışanlarının tamamını izne çıkardı.

Ne olduğunu anlamadan izne çıkarılan yaklaşık 60 çalışan o günden beri işe gitmezken, iddialarına göre ise bir süre sonra işyeri sahibine ise ulaşamadılar.

Nisan ve Mayıs ayı maaşlarını alamadıklarını ifade eden çalışanlar, işyerlerinin durumunun ne olacağı ve telefonlara cevap vermeyen işyeri sahibine ulaşılması için yetkililerden yardım istediler.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.