SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da uyuz vakaları görülen mahallenin muhtarından yeni açıklama!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinin en büyük kırsal mahallesi olan 3 bin nüfuslu Yeniköy mahallesinde geçtiğimiz hafta görülen uyuz vakaları sonrası, mahalle halkını salgına karşı camiden yaptığı anons ile uyaran Muhtarı Hasan Akoğlu vakalar ile ilgili yaptığı yeni bir açıklama ile vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı. Mahallede paniğe neden olan salgının alınan tedbirler sayesinde yok denecek kadar aza indiğini söyleyen Akoğlu, mahalle sakinlerinin hijyen kurallarına uymaya devam etmeleri gerektiğini ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 15:12
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'da uyuz vakaları görülen mahallenin muhtarından yeni açıklama!

Orhangazi'ye bağlı Yeniköy mahallesinde yaklaşık 1 hafta önce görülen uyuz vakalarının ardından, salgının yayılmaması için Mahalle Muhtarı Hasan Akoğlu camiden bir anons yaparak, mahalle halkının dikkatli olmalarını ve ziyaretlerini kısa tutmalarını söylemişti.

Bunun üzerinen mahalle genelinde bir uyuz salgını olma ihtimali ile vatandaşlar paniğe kapılırken, Muhtarlık öncülüğünde gerekli tedbirler alındı.

Aradan geçen 1 haftanın ardından ise Yeniköy mahallesinde korkulacak bir durum olmadığını ifade eden Muhtar Hasan Akoğlu; Gerekli tedbirleri almamız ve vatandaşlarımızn kurallara uyması ile çok şükür vakaları yok denecek az seviyeye indirdik ancak şuan için mahallemizde vatandaşlarımız her zaman olması gerektiği gibi hijyen kurallarına uymaya devam etmelerini istiyoruz, korkulacak bir durum yok '' diyerek mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.