SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'da yaralı kedi kendi imkanları ile veteriner kliniğine gitti!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşanan olayda henüz bilinmeyen bir nedenle ayağından yaralandığı tespit edilen bir sokak kedisi, kendi imkanları ile yolun karşısına geçerek, kapısından girdiği veteriner kliğininde çalışanların şaşkın bakışları arasında tedavi olacağı odaya kadar gidip tedavi edilmesini bekledi.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2023 17:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 17:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'da yaralı kedi kendi imkanları ile veteriner kliniğine gitti!

KAYNAK / BURSADA BUGÜN 

İlginç olay Bursa'nın Orhangazi ilçesi Hürriyet mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz bilinmeyen bir nedenle ayağından yaralanan bir sokak kedisi, cadde üzerindeki kaldırımda ilerlemeye çalışırken, bir anda yolun karşısında gördüğü veteriner kliniğine doğru yöneldi. 

 Yoldan geçen araçların arasından güçlükle karşıya geçerek, kliniğe ulaşan sokak kedisi kapının önünde bekleyen klinik çalışanlarının bakışları arasında içeri girdi. 

Daha sonra içeri giren kedinin yürümesinde zorluk yaşadığını gören çalışanlar, takip ettikleri sokak kedisinin klinik içindeki tedavi odasına gittiğini gördüler ve burada hemen yaralı kediye müdahale ederek ayağına tedavi uyguladılar. Kendi imkanları ile geldiği veteriner kliniğinde tedavisi yapılan kedinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, iyileşene kadar burada kontrol altında tutulacağı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.