SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na nasıl gideceğiz?

BBBUS, geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı seferlerinin artık olmayacağını, gerekçesi ile birlikte açıklamıştı. İGA ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıllık sözleşmesi, 15 Nisan 2024 yılı itibarıyla sona ermişti. Peki, kısıtlı sefer sayısı dolayısıyla tercih sebebi olamayan Yenişehir Havalimanı yerine Bursalıların hava ulaşımı için tercih ettiği İstanbul Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanıyor? Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na nasıl gideceğiz?

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 17:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 17:49
Kaynak: Bursada Bugün
Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na nasıl gideceğiz?

BURSADA BUGÜN

Bursa Terminali'nden İstanbul Havalimanı'na direkt ulaşım sağlayan BBBUS, İstanbul Havalimanı seferlerini 15 Nisan 2024 tarihinde sözleşme bittiği gerekçesiyle sonlandırdığını açıklamıştı. Bursalıların İstanbul Havalimanı'na nasıl gideceği de merak konusu oldu. Peki, kısıtlı sefer sayısı dolayısıyla tercih sebbei olamayan Yenişehir Havalimanı yerine Bursalıların hava ulaşımı için tercih ettiği İstanbul Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanıyor? Bursa'dan İstanbul Havalimanı'na nasıl gideceğiz?

NE OLMUŞTU?

BBBUS, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ulaşım sağlamaya devam ederken İstanbul Havalimanı'na ulaşımın sona erdiğini duyurmuştu. İGABBBUS ile 3 yıllık sözleşmelerinin sona erdiğini ve İstanbul Seyahat A.Ş. ile anlaşılıp aynı planlama ile İstanbul Havalimanı'na seferler yapılacağını açıklamıştı. 15 Nisan 2024 tarihinden sonra alınan biletler iptal edilmişti.

BURSA'DAN İSTANBUL HAVALİMANINA NASIL GİDİLİR?

BBBUS - İstanbul Havalimanı seferleri iptal olunca vatandaşın nasıl gideceği merak konusu oldu.

Bursa Terminali'nden İstanbul Havalimanı'na, İstanbul Seyahat A.Ş. ve İstanbul Konfor ulaşım sağlıyor.

İstanbul Havalimanı'na ulaşmak için bir yol daha var ki Sabiha Gökçen'den geçiyor.

BBBUS - Sabiha Gökçen Havalimanı seferi ile Sabiha Gökçen'e gidilip oradan İstanbul Havalimanı'na ulaşmak münkün. Havalimanı önünde bulunan Havaİst otobüslerine binerek İstanbul Havalimanı'na Sabiha Gökçen'den ulaşım sağlayabilirsiniz.

Kaynak: Bursada Bugün

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.