SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa için sarı uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Bursa için sarı kodlu uyarı yapıldı. Öte yandan kuvvetli fırtına beklendiği belirtilirken, ağaç ve direk devrilmeleri ile soba zehirlenmelerine karşı tedbirli ve dikkatli olunması belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 11:05
Kaynak: Bursa Hakimiyet
https://www.bursa5n1k.com
Bursa için sarı uyarı geldi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), günlük hava tahmini raporunu yayımladı.

BURSA'YA SARI UYARI

MGM, Bursa'nında aralarında bulunduğu 21 il için sarı kodlu uyarı yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile zamanla Marmara'nın batısının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunuyor.

MARMARA VE EGE İÇİN FIRTINA UYARISI

Bugün öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen kuvvetli lodos sebebi ile ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İŞTE O İLLER:

Ağrı, Artvin, Balıkesir Bitlis, Bursa, Çanakkale, Edirne, Erzurum, Giresun, Hakkari, İstanbul, Kars, Kırklareli, Muş, Rize, Tekirdağ, Trabzon, Van, Şırnak, Ardahan ve Iğdır için sarı kodla uyarı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.